Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak előítéleteitek, ha egy pasinak jó kocsija van?
Azt gondoljátok pl., hogy biztos valami pénzes nagyképű barom? Vagy nincs hasonló előítélet?
(nem a plázap1csák véleményére vagyok kíváncsi, akik direkt az ilyen pasikra mennek)
Ha nem vág fel vele, akkor semmi ...!
19/L
17 vagyok az autóm egy mazda 3
apám nincs mert meghalt...
Anyám se keres sokat...
A pénz gyámügyis...
Ritka az olyan srác, akinek van kocsija és nem mutogatja. A legtöbb felvág vele, meg döngeti a zenét ezerrel és azt hiszi, hogy ez a menő....pedig szerintem nem.
Nincs előítéletem, mert aki mutogatós azon látszik is, hogy az. Amúgy meg fogalmam sincs, hogy honnan van az autó, lehet, hogy sokat dolgozott azért és hitelre van és stb. Nem az érdekel, hogy van valakinek kocsija vagy nincs, hanem hogy milyen emberileg.
Nekem egy optikailag tuningolt (viszont szolid) mazda rx 8-am van, ami azért jól néz ki meg megy is, de a csajok/nők nagy része le sem szarja. Nem vagyok gazdag, teljesen átlagos fizum van csak Dániában dolgoztam 2 évet és az ott megspórolt fizumból vettem. Kb 16-20 éves lányoknak jön be a kocsi, meg a nagyon pénzéhes ribancoknak, de ők meg komolytalanok. Én nem csajozás miatt vettem és építettem ilyenre a kocsit, hanem mert nekem ez tetszik és mindig ez volt az álmom. Majd ha találsz egy csajt, akkor az nem a kocsid márkája/típusa miatt fog szeretni, ha igen, akkor az már rég rossz.
23/F
ez sajnos így igaz, ahogy előttem is írták :S
nagyon kevés olyan ember van akinek szép autója van emellett emberileg rendben van. De persze vannak kivételek. a 23F nek meg grat az autóhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!