Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit csinálnátok ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha wc-re kell menned és összesen van 3 piszoár, de a két szélső foglalt és csak középen van szabad hely, akkor vársz, amíg befejezi az egyik, vagy beállsz középre? Az angol wc-k is foglaltak.

2012. szept. 1. 12:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én odaállnék az egyik szélső mögé idegesíteni, akkor ő Qrvára igyekezne befejezni, és pillanatokon belül lenne lőállásom.
2012. szept. 1. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

én nem akarok mással így kib@szni, tudom, hogy zuhatagakasztó dolog.

és ezt rohadt szépen mondtam.

2012. szept. 1. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kell és már majdnem becsorog, akkor beállok középre, de szigorúan magam felé nézek, még véletlenül sem oldalra, nehogy rosszat higgyenek. De ha lenne szabad fülke, inkább bemennék oda!
2012. szept. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!