Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit csinálnátok ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha wc-re kell menned és összesen van 3 piszoár, de a két szélső foglalt és csak középen van szabad hely, akkor vársz, amíg befejezi az egyik, vagy beállsz középre? Az angol wc-k is foglaltak.

2012. szept. 1. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha hugyoznom kell akkor nem várok
2012. szept. 1. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
miért ne álnék be ? xD hulye kérdés.. ha rámnéz akor buza
2012. szept. 1. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Én inkább behugyoznék és megkérném azt aki az én helyemen pisilt, hogy mossa ki a nadrágom XD

De most komolyan, ha kell hát kell szóval persze hogy beállnék.

2012. szept. 1. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
xDD én is odaállnék xD nincs mit szégyenlenem XDD
2012. szept. 1. 12:53
 5/13 walk w1th mee ***** válasza:
Miken nem gondolkozol lol:D
2012. szept. 1. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
De jó hogy én csaj vagyok:D
2012. szept. 1. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Mi van???

Nem férsz be a középső állásba?

2012. szept. 1. 13:07
 8/13 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, csak nekem sem kényelmes érzés, amikor mellém állnak és ilyenkor én inkább várok. Nem szégyenlem magam én sem, mert leszarom, csak olyan kényelmetlen...
2012. szept. 1. 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, ahogy a kérdező. nem arról van szó, hogy nem "merek" odaállni, csak egyszerűen nem megy, ha tudom, hogy 10 centire ott áll egy ürge. pláne ha hallom, hogy neki meg csurog... lehet, hogy valami pszichés gond. én inkább várok. vagy attól függ... :D azért behugyozni nem akarok, de már van tapasztalatom, hogy hogyan kell nagyon sokáig visszatartani anélkül, hogy hülyének nézzenek.
2012. szept. 1. 13:16
 10/13 A kérdező kommentje:
na meg a másik, hogy van hogy akármennyire is kell pisilnem, ha ott vannak mellettem akkor nem megy
2012. szept. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!