Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helytelen egy 22 éves lánytól, hogy levélben mondja el egy 30 éves srácnak, hogy mit érez iránta?
Figyelt kérdés
Sok butaságot követtem el, ő is ellenem. Megszakadt a tunyaságunk miatt a közeledésünk, feladtuk. Én viszont még egy utolsó kört még futnék. Elegem van a játékokból. Őszintén tudatni akarom, hogy mit éreztem, mit miért tettem, hogy tudja, nem szórakoztam soha vele.2012. aug. 31. 23:31
1/7 anonim válasza:
nem fogsz neki kelleni innentől ez fix
2/7 TOMAtm válasza:
nyomjad,hátha mégis kellesz neki.am sztem a 30 pasi 22 lány a legjobb kombó.
3/7 anonim válasza:
sokat nem veszíthetsz csak nyerhetsz
4/7 anonim válasza:
Miért lenne helytelen? Ha téged érdekel, akkor hajrá. Nem kell szégyenkezni. 19/F
5/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy sz_ros dedónak nézzen emiatt. De annyi mindent mondtam már és tettem fordítva, hogy képtelen vagyok erről beszélni vele, inkább leírnám. Úgy összeszedettebb. Ha zavrba jönnék, megint kihagyok valamit
vagy nem úgy mondom...ez a biztos.
2012. aug. 31. 23:49
6/7 anonim válasza:
Ezek szerint te vagy az érettebb. :)
Miért lenne helytelen?!?!?!?! Ha a gyerek ennyire tejbetök hogy neked kell lépni akkor az csak a te erényedre válhat!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!