Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értékeled a nyaradat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értékeled a nyaradat párkapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
Személy szerint én nagy reményekkel indultam neki életemben először, most mégis keserűség lett a vége.
2012. aug. 31. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nyár elején megismertem egy srácot

nyár közepén együtt nyaraltunk, elkezdtünk járni

nyár végén közölte, hogy szia.

végül is jobb, mintha nem lett volna semmi

2012. aug. 31. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
tavasszal összejöttünk, nyár végén szakított, most kibukva... :/
2012. aug. 31. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát.. Nem láttam egész nyáron, és már borzalmasan hiányzik és vágyom rá!!! :(
2012. aug. 31. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:

1 évet és 1 hónapot küzdöttem tavaly nyár óta azért a lányért, akiről úgy gondoltam, hogy ő az igazi.. Aztán inkább összejött egy másikkal, akivel kevesebb, mint 3 hét alatt szakítottak, én meg utána lesz*rtam őt, le is tiltott mert a blogomban megemlítettem a becenevét, de szó nélkül tette ám, majd odaállít, hogy lelkiismeret-furdalás miatt oldott fel. Ezek után engem nem érdekelt, azóta sem beszélünk viszont azóta összebarátkoztam 3 lánnyal is, akik közül mind a 3 szimpatikus és úgy néz ki, hogy most meg nem tudok dönteni..:D

18/F

2012. aug. 31. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
isteni volt :D rengeteget találkoztam a barátommal voltunk 1 hetet siófokon, 4 napot hajdúszoboszlón, 1-1 napot volton és szigeten.. :) + paintball, bulik, sok mozi és döglődés, xbox.. :D imádtam ezt a nyarat :3
2012. aug. 31. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:
augusztusig semmi nem volt, akárhogy kapálóztam majd ahogy elhúztam 1hétre off-ba utána hirtelen 4en is akartak hogy mennyire hiányoztam nekik, és hogy találkozzunk stb. nem szeretem hülyíteni a lányokat így hát, egyel össze is jöttem, már 3 hete :) 7/10 mindent egybevetve
2012. aug. 31. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem számítottam sokkal jobbra mint az eddigi nyarak, azonban remekre sikerült. Megismerkedtem egy nagyon aranyos és rendes fiúval, azóta együtt járunk, közösen voltunk nyaralni, amikor csak lehet együtt töltjük az időnket. Egyetlen negatívum, hogy egyelőre csak távkapcsolat. Ettől függetlenül életem legjobb nyara volt az idei. :) 23L
2012. aug. 31. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:

vettem egy nagy levegőt, és kiléptem a 3 éve tartó, régóta halódó, egyoldalúvá vált kapcsolatomból. most sokkal boldogabbnak és megkönnyebbültnek érzem magam.

20/L

2012. aug. 31. 23:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Összeköltöztünk, szóval elég jóra. :)
2012. szept. 1. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!