Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy soha nem lesz pasim? 22/L

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 20:43
1 2 3 4
 21/37 ASOT ***** válasza:
amugy csinálsz valamit? tanulsz vagy dolgozol vagy otthon ülsz a seggeden és csak szórakozni jársz el meg vásárolni?
2012. aug. 31. 21:19
 22/37 anonim ***** válasza:
Szerintem csak válogatós vagy külsőre és valami szuper pasit vársz, hát a te bajod.
2012. aug. 31. 21:22
 23/37 A kérdező kommentje:

dolgozom.

és 4 ilyen pasim volt, midnél uyganaz a forgatókönyv, az elején nagyon is rendben van, aztán pár hónap után lelépnek, merth én jobbat érdemlek, meg volt aki smsbe szakított velm, hogy ezt nem kéne erőltetni. semmi választ nem adott egyikse , hogy mi volt a baj, mi benne a hiba, nem tudom mit kéne hinnem.csak el vagyok keseredve.tudom, hogy én se vagyok tökéletes, arról meg nem tehetek , ha olyan az illető aki nem jön be nekem, azzal nem tudok együtt lenni, mégse kényszeríthetem bele magam.

2012. aug. 31. 21:29
 24/37 anonim ***** válasza:
Felesleges ezt túlspilázni, nem illettetek össze - valószínűleg te is rosszul választottál meg ők is. Ha olyan jó lett volna együtt, veled maradtak volna. Komoly kapcsolatot kereső emberekkel is előfordul, hogy éveken keresztül követik egymást az ilyen egy-két hónapos kapcsolatok, mire sikerül találni valaki olyat, akivel hosszabb ideig is együtt maradnak.
2012. aug. 31. 21:33
 25/37 anonim ***** válasza:

nem vagy elég érdekes nekik :/

próbálkozz kicsit trottyabb pasikkal ;)

2012. aug. 31. 21:45
 26/37 anonim ***** válasza:

Esküszöm a korosztályom csak ebből áll,húszas éveik elején járnak és rinyálnak,hogy "jaj nem lesz senkijük".B*sszátok meg,nem 40-50 évesek vagytok hanem javában fiatalok.22 éves leszek nem volt még barátnőm,ergo mást sem csináltam,mégsem kezdek el itt siránkozni.

Az élet ebből áll,próbálkozni kell és néha az ember pofára esik,mert ez benne van a pakliban.De szerintem jobb megpróbálni és pofára esni,mintha meg se próbálná az ember.Szerintem még ne kezdd el verni a szögeket a koporsóba,mert előtted még az élet.

21/F

2012. aug. 31. 22:03
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem volt még pasid?

Szerintem volt ha már legalább egy honapig tartott.

Nekem még nem volt barátnőm,a leghosszabb találkozo 1,5 nap volt kb.Aztán soha nem láttuk egymást többet.

2012. szept. 1. 09:13
 28/37 ASOT ***** válasza:

"ha olyan az illető aki nem jön be nekem, azzal nem tudok együtt lenni, mégse kényszeríthetem bele magam."--> ki mondta hogy kell??

ismerd meg minél jobban és talán egy tipp: ha először le akar feküdni veled akkor elsőre utasítsd el...és meglátjuk kellesz e még azután is,

2012. szept. 1. 09:35
 29/37 A kérdező kommentje:
soha nem feküdtem le senkivel elsőre, kb egy hónap után csak, semmivel se tudok jót csinálni.meg alkalmas jelöltet se találok.legalább megkímélem magam a csalódásoktól, csak néha azért rátör az emberre, hogy kellene valaki... :(
2012. szept. 1. 11:10
 30/37 anonim ***** válasza:
De csak úgy tehetsz szert a megfelelő jelölt kiválasztásához szükséges emberismeretre, ha próbálkozol és tapasztalatokat szerzel.
2012. szept. 1. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!