Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kezdek belezugni a barátomba de közpe van pasim?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 01:42
1/12 anonim válasza:
Szakíts a pasiddal, és vegyél pár helyesírási leckét.
2/12 A kérdező kommentje:
elég ideges vagyok azért nem írok helyesen híd el
2012. aug. 29. 01:52
3/12 anonim válasza:
"híd el" :DDDD Ezeket az embereket képtelen vagyok megérteni. Nem ejted ki magadban a szót? Vagy te tényleg hidat mondasz? Elég hülyén hangzik... Aki a "hidd" szót nem tudja leírni, az ne ilyenekkel foglalkozzon.
5/12 anonim válasza:
Ha igazán szeretnéd a pasid, akkor nem zúgnál bele a barátodba. Szakíts a pasiddal! Tényleg ritkán van fiú és lány közt barátság. Egyébként 1-2 értelmetlen válasz jelentve a moderátoroknak.
6/12 anonim válasza:
Most nyugodtan lehet csesztetni ez miatt engem, de aki elakad a kérdés nyelvtani részénél, az már bezzeg nem tud hasznos választ adni a kérdéssel kapcsolatban. -.-
7/12 anonim válasza:
Ugyan már, az írása csak azt tükrözi, hogy legfeljebb 11-12 éves lehet. Kérdező, egy kislánynak még nem kell ilyen fiatalon pasi. Majd ha idősebb leszel, akkor érettebb leszel a párkapcsolatokhoz is.
9/12 anonim válasza:
Majd ha már nem "pasid" lesz, hanem párod, társad, akit megbecsülsz, akkor HÍD EL, hogy nem fogsz belezúgni másba. Tehát olyan bő 15 év múlva ez már nem okoz majd fejtörést.
(A helyesírás pedig igenis fontos. Alapműveltség, ezzel lehet bevonzani a normális válaszokat, mert enélkül egy buta fruska benyomását kelti az a helytelen írás is, ami egy őszülő embertől származik. Bocsánat már, hogy kampányolunk az értelem mellett.)
10/12 anonim válasza:
11 évesen is helyesen írtam.
Az, hogy nem tud írni nem a korát mutatja hanem az értelmi szintjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!