Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor északai magömlésetek volt mit csináltatok?
Figyelt kérdés
általában hány éves korban jön meg?2009. júl. 27. 15:58
1/10 anonim válasza:
lány vagyok, de gondolom, aludtak....
2/10 anonim válasza:
sztem tarts az ágynál zsebkendőket.
3/10 A kérdező kommentje:
akkor amikor felkeltek?
2009. júl. 27. 16:08
4/10 anonim válasza:
semmit. alszok tovább. nem igazán tudsz mit vele tenni. egyedül módszer ha "megfejed" hetente 1-2szer.
5/10 anonim válasza:
Nekem 10-11 évesen jött meg, és valóban, aludtam... úgyhogy semmi különöset nem csináltam, mert ugye észre se veszed legtöbbször alvás közben. Reggelre már alig látott a nyoma, úgyhogy nem is érdekelt különösebben. Zsebkendő felesleges. (szerintem) Ha nem akarod hogy este történjen, tedd amit az előttem levő írt.
8/10 anonim válasza:
10-12 évesen valahogy. Nem tudsz vele mit csinálni. Maszturbálj heti 1-2 szer és akkor nem ébredsz nedves paplannal. :D
9/10 anonim válasza:
uramisten
heti 1-2x maszturbáltok csak? :o az nagyon kevés
nekem is volt nedves álmom 13-15 között, 1-2x előfordult, még úgy is, hogy rendszeresen maszturbáltam, volt, hogy naponta többször is
de nekem nem "jött meg" ugyanis előbb kezdtem verni, mintsem jött volna belőle valami
10/10 anonim válasza:
Nekem sose volt iylen "bajom" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!