Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés
buliba smároltam egy fiúval, előtte nagyon jóba voltunk de aztán jött egy lány akivel járt..(vele már szakítottak) aztán most van megint barátnője de velem smárolt amikor volt csaja. írtam neki facen hogy mire vegyem a tegnap estét de nem írt vissza,pedig látta amit írtam neki.. nemtudom mit csináljak. szerintetek? azt tudni kell hogy szeretem ezt a fiút nagyon szerelmes vagyok beléé..

2012. aug. 31. 15:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
normális válaszokat lécciives..
2012. aug. 31. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:
partiribancot nem feltétlen rád értettem.
2012. aug. 31. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:
írj rá megint,ha arra sem reagál akkor haggyad
2012. aug. 31. 15:59
 14/19 A kérdező kommentje:
3x írtam neki.. de semmii.. én pedig nagyon szeretem elég régóta.
2012. aug. 31. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi büszkeséged te szerencsétlen?
2012. aug. 31. 16:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, kérem, a ribanc arról ismerszik meg, hogy lesmárol mindenkit, aki szembejön :D
2012. aug. 31. 16:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neked hogy szereted,de úgy látszik ő nem vagy csak kezelgetne
2012. aug. 31. 16:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Te meg a szerelem? Addig a jó míg nem csavarod el szegény srác fejét, aztán rá 1 hónapra kidobnád...
2012. aug. 31. 16:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem smároltam volna olyannal akinek barátnője van...de úgy látom neked ezzel semmi problémád nincs, szóval ezt hagyjuk is. Hogy a kérdésre válaszoljak, ne csinálj semmit. Nem gondolod, hogy ha szeretne még valamit tőled, akkor legalább válaszolna az üzenetedre...? 24/L
2012. aug. 31. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!