Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki az oszt.társam és mellettem ül órán. Szoktunk flörtölgetni. Járjak ezzel a fiúval?
Van egy srác aki az oszt.társam és mellettem ül órán. Szoktunk flörtölgetni.
Már jártunk 1 hónapot, de valahogy nem éreztem iránta semmit.
Már legalább 2-3 hónapja külön vounk. Úgy érzem, hogy jó lenne vele, de valahogy mégse megy. Tehát vele közös életet nem bírnék elképzelni, hanem csak néha-néha vmi kis flört, dumcsi stb. Ő viszont nagyon szeretne járni.
Szal a kérdésem: sztetek járjak vele vagy mit csináljak??
Szerintem ha már most tudod, hogy nem akarsz tőle semmit akkor kár szegényt "hülyítened". Ez a korreket lépés. Gondolj bele fordított esetben neked, hogy esne.
Ha netán jártok és később dobod akkor meg csak még jobban összetöröd a szívét és örihari lesz a dologból.
mondd meg neki korrektul.
szegenynek ha kesobb mondanad meg, miutan beleelte magat, nagyot koppanna, nagyon fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!