Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyeneket írok a csajoknak (Lent) röhögnek rajta de senki nem jött még össze velem pedig próbálok jó fej lenni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap pl olyat írtam egy csajnak VICCBŐL! hogy te betennéd a nyelved a segglyukamhoz?Meg hogy talizzunk már és össze kenlek szarral belebüfögök a szádba vagy belehányok. De ezeket csak hülyéskedésből írom nekik és van amikor még röhögnek is rajta2012. aug. 31. 15:46
11/17 anonim válasza:
ez gusztustalan... gondolkozz, mielőtt leírsz vmi gyökér.. ennyi idősen lehetne egy kis eszed...
12/17 Golan Trevize válasza:
"van amikor még röhögnek is rajta"
én is ki szoktam röhögni a retartáldakat...
13/17 anonim válasza:
Hát ez nagy poén volt.
Ja, nem.
14/17 anonim válasza:
Kb, a csajok úgy tesznek, mint most én. Röhögnek rajta persze, de közbe azt gondolják, hogy ez nem normális. :o
15/17 TOMAtm válasza:
hát ez tényleg olyan duma amire rábukik minden kis pitsa...hogy én ezt eddig nem próbáltam...
16/17 anonim válasza:
#7 ez gusztustalan, de ne szidd az indiánokat, mert ők nem azok. köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!