Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ribanc vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ribanc vagyok?

Figyelt kérdés
Egy fürdőben megismertem egy fiut akivel nagyon tetszettünk egymásnak bementünk egy őltözőkabinba nagyon kívántuk egymást levetkőztetett ő megujjazott én meg kivertem neki 15L
2012. aug. 30. 22:57
1 2 3
 11/22 Rainbowinthedark ***** válasza:
2012. aug. 30. 22:59
 12/22 anonim ***** válasza:
áhh..dehogyis-.-" szerintem mivel feltetted a kérdést ezért te magad is jól tudod a választ..
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy troll.
 14/22 anonim ***** válasza:
naaaaaaagy a haaaaasam fosok!
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
15 évesen? elég szánalmas
2012. aug. 30. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem árt meg néha egy kis móka, ha te is úgy kívánod.. nincs ezzel gond, de ha létezel, akkor látom elég nehezen viseled el
2012. aug. 30. 23:00
 17/22 panini ***** válasza:
szerintem ez a kérdés már lényegtelen. hiszen már megtörtént, így ha most azt mondanám, h az vagy akkor sem tudnál rajta változtatni. az pedig köztudott, h visszafordíthatatlan dolgokon nincs értelme filózni. de mindent egybevéve minden ember más és más. az én agyam 15 évesen speciel még nem ilyesfajta dolgokon járt. ha neked jólesett, akkor egészségedre. csak azt tudom tanácsolni, h ne foglalkozz másokkal, csak azt csináld ami neked jó és úgy ahogy neked jó.
2012. aug. 30. 23:01
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
hát ha már feltetted ezt a kérdést valszeg megfordult a fejedben szal IGEN AZ VAGY TE BÜDÖS RIBANC :D
2012. aug. 30. 23:01
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

Szembesítelek az igazsággal: te egy kib@szott nagy ribanc vagy! :D

Sok nem fog kelleni később, hogy a buliban is megkívánj ezt-azt! :D

F/21

2012. aug. 30. 23:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mit mondunk,úgyis megtörtént már ,ez igaz.

De akkor is ribanc vagy.:D 15 évesen bemegy a fürdőbe és kiveri egy fiúnak.Mi lesz később? Szerinted fogsz valakinek kellene komoly kapcsolatra? Max lesz.optatnak 'oszt cső'..Nekem mindegy max. megint lesz egy 'miért csak arra kellek a fiúknak'kérdés..

2012. szept. 8. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!