Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyozhetnem meg?
Figyelt kérdés
Lesz holnap egy hazibuli ahol ott lesz az a srac is aki tetszik nekem es jagyon szeretnek menni de apum nem akar elengedni. Hogyan tudnam meggyozni? Azt nem tudja, hogy a srac miatt akarok menni
16/L
2012. aug. 30. 14:19
1/8 anonim válasza:
Nyugodj meg apu, nem fogok kefélni, de ha mégis van nálam óvszer.
2/8 A kérdező kommentje:
Minek irsz ha nem ertelmes? Nem vagy vicces megnyugtatlak ;)
2012. aug. 30. 14:26
3/8 anonim válasza:
Hivatkozz a nyári szünetre, vagy mond azt, hogy csak egy szolíd este lesz a barátnőiddel. Skszor mondom: amiről nem tud, az nem fáj neki.
4/8 anonim válasza:
Mert szerintem értelmeset írtam.
Apád szerinted miért nem enged el, mert félt téged a pasiktól. Ha megnyugtatnád, elbeszélgetnél vele a pasikról, és tudná, hogy vagy nem teszel olyat amitől félt, vagy védekezel, nyugodtabb szívvel engedne el.
Nyilván nem így kéne közölni, ahogy írtam, de a lényeg ez.
5/8 anonim válasza:
"Apa, engedj már el, nagyon viszket a pinám. Ha hazaértem, elmosogatok."
7/8 anonim válasza:
Minden "apunak" van gyenge pontja,amitől "meglágyul" , a tiédnek is.,...hogy mi az , azt Te tudhatod.Észérveket erőltetni, "mindenáron meggyőzni", nem biztos hogy szerencsés.Ha megakarod győzni, lehet hogy úgy jön le neki, hogy " a lányom azt hiszi hogy jobban tudja mint én, hogy mi a helyes".Ez nem biztos hogy meglágyítaná. Esetleg érzelmekkel közeledhetsz.Ha csak nem túlzottan racionális az apu.Bár nem tudom.Nem ismerem az aput, és Téged sem.Az is lehet, hogy bejön, ha egyszerűen leülsz vele, és elmondod neki, őszintén, hogy mi zajlik benned a bulival kapcsolatban, illetve, hogy miért is lenne oly fontos neked.Pl. nem tudom, hogyan állsz otthon az "adok -kapok" kérdéssel.Ha netán, inkább csak kapni akarsz, akkor elkezdheted már ma, hogy mittudomén,.... besegítesz valamiben, vagy figyelmesebb leszel vele szemben, stb.Ha így van , akkor azért ne csak most az egy alkalommal.:)) Sok szerencsét !
8/8 anonim válasza:
Az első szerintem tök jól megfogalmazta a lényeget, ugyanazzal kéne nyugtatnod apudat csak másképpen megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!