Hogyan gyozhetnem le a gatlasomat?
ez jó, képzeld el magad , mint kívülállő amint egy társaságban beszélsz a nyelven, de úgy képzeld el, hogy szinte minden élet hű, még az illatok is. majd ugye becsukott szemmel, azt is képzeld el, hogy senki sem neheztel rád az miatt ha esetleg hibázol, ha nem segítőkészen kijavítanak. az olimpikonok , ilyet használnak arra, hogy teljesítesnek. a nyugod légzésre való figyelés közben , 100-tól visszafelé számolva lassan, majd a nulla után a kívülről való nézés önmagad.
most biztos sok lepontozást kapok, de beválik
Koszonom,meg fogom probalni,en zold kezet adok :-)
Varok meg tovabbi tippeket is ha tud valaki valamit... :-)
Bátorság!
Nekem az angol tanárom csak angolul engedte, hogy beszéljek az órán. Képzeld el ezt a gondolat egyszerűsítési folyamatot, ha csak kb.300 szóval rendelkezel.:))Kb. mint egy 3 éves gyerek, úgy beszéltem. Küzdöttem eleinte, de egyre jobban ment és beláttam, beszélni, beszélni, beszélni. Ne zavarjon, ha nem jó a nyelvtan, ne zavarjon, ha javítandó a kiejtés. Beszélj, beszélj, hogy minél többet halld magad az idegen nyelven is. Napról napra több lesz az önbizalmad!
Mindenkinek koszonom a valaszt!
Utolso,koszonom,nagyon elgondolkodtattal,lehet ratapintottal a problema gyokerere... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!