Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek kellene elkezdeni tanulni vmi önvédelmet, barátomnak v nekem (ő nagyon nem akar)? 18/L
Ugye ebbe a mai világba nem árt ha meg tudjuk védeni magunkat, ezért hát úgy döntöttünk h egyikőnknek meg kell tanulni vmilyen küzdősportot. De nem tudjuk eldönteni melyikőnk legyen, ebben kellene segítenetek.
Ő folyton azzal jön h neki felesleges mert ha kukin rugják úgyse tud mit tenni onnantól kezdve... :S
szerintem viszont ő mégis csak erősebb, nagyobb eséllyel bírna el más férfiakkal is. :)
jólvan,köszi :) majd mondom neki, erre találjon ki vmi kifogást :D
am miért ne lennének tökei.. azért mert vki kicsit félénkebb, máris le kell szólni??
Ne haragudj,hogy minősítettem.
Én csak megszoktam,hogy a férjem nem félti semmijét,ha az én,vagy a kettőnk biztonságáról van szó.
semmi baj :)
ő se félti, csak végül is meg lehet érteni h nekik az nagyon fáj :S
A pasidnak illik is.rengeteg önvédelmi harcművészet van.Én tanultam.szuszpenzor nélkül rúgtak meg,szerencsére zacsit nem talált,de így is fájt.Következőre már figyeltem arra is,és én már hamarabb védekeztem.
Persze előfordulnak sérülések.hiszen az ember hamar átéli a helyzetet,és komolyabban oda tud ütni.De inkább ott szenvedjen,mint az utcán.
egyik osztálytársam is tanul ilyen sportot
egyszer letört a foga, egy csomó sebe volt már meg minden de azt mondja hogy meg lehet szokni :)
Hat köszi:)
Megmutatom neki a valaszokat. Hatha felaldozza ertem a féltett golyócskait :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!