Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mi izgatóbb? A szép cicik vagy egy formás segg?
Figyelt kérdés
Csak mert egy fiúhaverom mondta, h őt inkább a segg d enekem ez fura...2012. aug. 29. 20:17
12/30 anonim válasza:
Egy a bökkenő, az eszétől nem áll fel farkad, pöpi.. ne legyünk má' ennyire farizeusok :D
13/30 fünof válasza:
segg inkább de a tenyérnyi mell is fontos
14/30 anonim válasza:
Nekem az agyhalott csajoktól nem áll fel, kinézhet akármilyen topmodellnek, nem lennék rá vevő.
15/30 anonim válasza:
Egyértelműen a popó. Hisz formás popóhoz formás comb is dukál (nincs a kettő külön, jó segg, jó láb, rossz segg, rossz láb).
16/30 anonim válasza:
A legtöbb mell izgató bármilyen is legyen, de ha nagyon szar segge van (löttyedt, lapos, rossz alakú, nincs stb) az nagyon lelombozó tud ám lenni. Szóval: SEGG!!!!
17/30 anonim válasza:
Egy s*eggről inkább tudok asszociálni a p*nára (valójában engem az érdekel, és közelebb is vannak egymáshoz), mint egy mellről.
18/30 anonim válasza:
MELLEK! Kannák! Csöcsök! Tőgyök, didik, légzsákok, didkók cicik, cickók, Zalatnay, ááawawweSwdf Mellek!
19/30 A kérdező kommentje:
Persze...nem fogok képer kúldeni..am igaza van, aki az ész írta..és am a pici mell is izgató?
2012. aug. 29. 20:54
20/30 anonim válasza:
Én vagyok aki az eszet írta, igen a kicsi mell is izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!