Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lola szép?
Figyelt kérdés
Állítólag megszólalásig hasonlítok rá,de én nem érzem szépnek magam...2012. aug. 29. 00:25
1/22 Mókusgyilkos válasza:
ízlések és pofonok de sztem nem vastagon.
3/22 anonim válasza:
Szép, átlagos külsejű. Nem dögös vad cicamica, hanem bájos arcú csajszi..de na, nem lehet mindenki Megan Fox :$
4/22 anonim válasza:
képet kérünk! képet képet képet kérlek.. képet!
5/22 A kérdező kommentje:
irónia;)
2012. aug. 29. 00:28
7/22 anonim válasza:
Ja hogy Lolára az énekesnőre gondolsz. Szerintem szép nő. Figyelj.. Legfőképpen a lányoknál mindig ez van.. Nem érzik szépnek magukat, nincsenek megelégedve magukkal, mert nincs önbizalmuk. Sok ilyen lány van.. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a te hibád és te tehetsz róla, de mindenféleképpen ismerd fel a problémád és próbálj meg változtatni a magadhoz való hozzáállásodon. Vagy ha még se sikerül így hirtelen, akkor majd az eltelt idő kialakítja ezt.. És ehhez a problémáddal ne Lolához való hasonlóságod hozd fel hogy itt bizonygassuk utána hogy biztos szép lehetsz. Érted?
8/22 anonim válasza:
Mármint a Korsós Judit-Lola? :) Szerintem szép. Szeretnék is hasonlítani rá. :)
9/22 A kérdező kommentje:
nem debil vagyok :D
persze hogy értem de nem ez a baj. Szerintem tényleg csúnya vagyok viszont ha Lola szép akkor csak nem vagyokronda....Mindenkitől ezt kapom.Mikor fufrum volt akkor mindenkitől akárhol mentem azt kaptam hogy így olyan vagy mint a Lola. Általánosba is,és most gimibe is megkaptam.:D
2012. aug. 29. 00:36
10/22 anonim válasza:
Akkor külső szemmel nézve szép vagy na! :D Csak te látod magad csúnyának. Ez valami olyat sejtet hogy mégsincs odabent minden oké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!