Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lola szép?
"Hm.. Megnéztem és ha frufrut képzelek oda tényleg kicsit lola beütésed lesz. Szerintem szép vagy. Nem annyira hogy elájuljak tőled, de nincs semmi csúnya az arcodon. Helyes átlagos szép lány arcod van. Ennyi.
és egy plusz megjegyzés.. Ugye az ott nem egy leheletnyi kacsa száj? :'D Csak hülyülök ám, nem kell ilyenkor komolyan venni. xD De ez amúgy így ahogy vagy a képen nekem már súrolja a tipikus lányok határát. Sőt. Nem akarok kötekedni meg senkit sem megbántani, mert nincs annak értelme. Egyszerűen csak nem tett az arcod rám nagy benyomást. Számomra elvesznél a tömegben. De az arcoddal semmi baj, nem vagy te csúnya."
Ezt egy csaj írta akinek elküldtem a képet most ez mit jelent???:d
Az elején azt írja szép arcom van utána tipikus lányt ír.Valaki lefordítja nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!