Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lola szép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lola szép?

Figyelt kérdés
Állítólag megszólalásig hasonlítok rá,de én nem érzem szépnek magam...
2012. aug. 29. 00:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
akkor jó :DDD
2012. aug. 29. 00:44
 12/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
ez most olyan h anno én 1ik oszt társam és vmi gagyi sorozat színésznő közt véltem hasonlóságot felfedezni mikor volt köztük v 20 év minimum :D
2012. aug. 29. 00:45
 13/22 A kérdező kommentje:
ha kell valakinek kép az írjon légyszi:) Azért jó lenne megbizonyosodni arról hogy tényleg hasonlítok-e rá és hogy csunya vagyok-e.Ha lehet azt is hogy merre laktok..nem szeretnék ismerősbe botlani:)
2012. aug. 29. 00:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Küldhetsz
2012. aug. 29. 01:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Egerben lakom amúgy..és nincs sok ismerősöm.
2012. aug. 29. 01:06
 16/22 A kérdező kommentje:

"Hm.. Megnéztem és ha frufrut képzelek oda tényleg kicsit lola beütésed lesz. Szerintem szép vagy. Nem annyira hogy elájuljak tőled, de nincs semmi csúnya az arcodon. Helyes átlagos szép lány arcod van. Ennyi.

és egy plusz megjegyzés.. Ugye az ott nem egy leheletnyi kacsa száj? :'D Csak hülyülök ám, nem kell ilyenkor komolyan venni. xD De ez amúgy így ahogy vagy a képen nekem már súrolja a tipikus lányok határát. Sőt. Nem akarok kötekedni meg senkit sem megbántani, mert nincs annak értelme. Egyszerűen csak nem tett az arcod rám nagy benyomást. Számomra elvesznél a tömegben. De az arcoddal semmi baj, nem vagy te csúnya."

Ezt egy csaj írta akinek elküldtem a képet most ez mit jelent???:d

Az elején azt írja szép arcom van utána tipikus lányt ír.Valaki lefordítja nekem?

2012. aug. 29. 01:31
 17/22 anonim ***** válasza:
küldhetsz >.< szerintem lola szépen néz ki amúgy
2012. aug. 29. 01:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a csaj. xD Úgy értettem szép átlagos és semmi csúnya. :D nem csak olyan van hogy szép-átlagos-csúnya. Mert a te arcod szép, arányos és úgy gondolom hogy az átlag ilyen. Viszont nem olyan kirívóan szép, hogy hátravágódjak tőle a forgószékemmel.. xD nekem az átlag szépet jelent és arányaiban nagyjából megfelelőet.
2012. aug. 29. 01:37
 19/22 A kérdező kommentje:
jakössz hogy elmagyaráztad :D de leglább lolára hasonlítok :D
2012. aug. 29. 01:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és a tipikus dolog hozzá tehető az átlaghoz.
2012. aug. 29. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!