Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik a nyuszikat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 00:57
1/15 anonim válasza:
Nem, csak nagyon ritka esetben.
2/15 anonim válasza:
A csajok a f@szt szeretik, nem a nyulat.
3/15 anonim válasza:
én szeretem a nyulakat. azokat a kicsi szőrgolyókat, 2 nagy szemmel :D
4/15 anonim válasza:
Bnőmnek volt illetve a 5éves hugának, és megkurta a nővérük lábát a nyúl!!! xDxDxD Bnőm fogta, a fülénél felemelte, és hozzávágta a falhoz szegény nyuszit, bár én ezen akkor iszonyatosat röhögtem xDxDxD.
16L.
5/15 anonim válasza:
fhú bazeg,. a barátnődet addig csapkodnám a falhoz, míg lenem szakad a füle :S
6/15 anonim válasza:
én nem szeretem, egy fiu legyen határozott és érezzem magam biztonságban mellette, ez sztem minden lánynak fontos!
7/15 anonim válasza:
a nyuszikat nagyon szeretem, de csak az állatot :D elfogadnék egyet ajándékba :D de a félénk fiúkat nem bírom...
8/15 A kérdező kommentje:
szorry hogy kissé félreérthető volt a kérdés, de nem gondoltam volna, hogy ilyen kretén emberek is vannak. egy ajándékra gondoltam! köszönöm az értelmesebb válaszokat!
2009. júl. 27. 16:37
9/15 anonim válasza:
én nem vagyok oda értük:s bár minden állatot szeretek...
10/15 anonim válasza:
Te vagy a kretén barátom, nem mindenki gondolat olvasó, tudod, ilyen "egyértelmű" kérdésből, mi nem tudunk rájönni mire gondolsz, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!