Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Spermabankokban mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spermabankokban mennyit fizetnek a jó f@sziknak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

aha

és a mintalevétel hogy történik?

egy üvegcsébe kell belerecskázni? -csak mert én attól félek, hogyha mellé megy egy része, akkor az után már nem kapok pénzt, arról nem is beszélve, hogy kárba megy az értékes nedü, amit inkább hívok istenek italának, mint spermának!

15 ezret adnak egy mintáért? és összesen mennyit adhatok? meg egy spermamintából jópár nőt meg tudnak rakni, mert cseppje is több, mint elegendő, isteni nektáromnak

2012. aug. 30. 08:12
 12/20 anonim ***** válasza:

"Istenek itala"?

Te nagyon nagy beteg fac lehetsz!

Szerintem ha inkább spermabank helyett kasztráltatnád magad,jobban járnánk.

2012. aug. 30. 10:38
 13/20 A kérdező kommentje:
HAHAHAHAHAHA
2012. aug. 30. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
úristen... ekkora egy gyökeret... tudod kihez hasonlítanálak? CRISTOFEL :DD
2012. szept. 1. 19:16
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó ott a pont:D
2012. szept. 1. 19:20
 16/20 anonim ***** válasza:
köszii :DD egyből ő ugrott be, főleg miután lecsicskázta spt meg fluort :D pedig ő is ugyanolyan legós köcsög ^^ :D
2012. szept. 1. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért?

Lehet hogy tényleg ő az :D

2012. szept. 1. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valaki spermabankból vesz spermát akkor olyat választ ami olyantól jött aki intelligens és nincs genetikai betegsége. A többi tulajdonság az nem annyira egyértelműen öröklődik szóval csak ez számít. Elnézve a te súlyos értelmi degeneráltságodat nem sok értéket képviselhet a te anyagod egy spermabanknak, szóval szerintem semmit nem kapnál érte.
2012. szept. 17. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

qva jó! kérdező, nagyon jó napot szereztél nekem, de én nem tudok válaszolni neked. mindössze annyit, hogy szakadok a röhögéstől. XD

isteni nedű.... bázzz XD

23/L

2012. szept. 17. 19:56
 20/20 csentecsa válasza:

Én adtam le egyetemista koromban úgy tíz éve. Akkor a Szabolcs Utcai Kórházban lehetett a Meddőségi Központban, viszont ez a kórház-ha jól tudom- 2008-ban bezárt. Hetente egyszer lehetett menni, és alkalmanként 3500 ft-ot fizettek.( Nem tudom mi az istent csináltak ennyi anyaggal. Előtte azt hittem,hogy csak párszor lehet adni, de nem.)

Mielőtt donor leszel, egy elég komoly vizsgálatsorozaton kell keresztülmenni. Először is teljeskörű andrológiai vizsgálatot hajtanak végre. Nekem egy kb. 100 kilós doktornéni csinálta. "Nagy élmény volt". Feldugnak egy kis csövet a hugycsőbe(!). Elég kellemetlen (napokig csípett még pisiléskor). Aztán a végbélnyíláson keresztül megvizsgálta a prosztatát,majd a teljesség kedvéért finoman megmogyorózta a heréimet. Mindezt reggel 7-kor.

Ezután spermamintát kellett adni. Egyrészt vizsgálták a spermasejtek mozgékonyságát, másrészt, hogy mennyire bírják a fagyasztást (legalább 20%-nak túl kell élni).

Szóval elég komoly procedúra, (különösen, hogy csak minden második férfinél van meg a 20 %-os túlélési arány, viszont akinek nincs meg már annak is megcsinálták a hugycső mintavételt..), de elég jó kis kiegészítő pénz volt nekem akkor heti 3500 ft, sztem most lehet olyan 5000 is.

2012. nov. 20. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!