Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet vallottam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam egy lánynak, és az alábbi szöveget írta. Mit jelent?

Figyelt kérdés

"hüŁye vagy..."

szó szerint csak ennyit. mire kéne gondolnom? le sem szar? vagy valami mást vár?

2012. aug. 29. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy hagyd a francba..
2012. aug. 29. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
mennyire ismeritek egymást? ha semennyire akkor tudod mit jelent amúgy sztem semmit nem akarhat
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem akar téged, eléggé kigúnyolt ezzel a válasszal ... :/

19/L

4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesz komolyan. Lehet kicsit idétlenre sikerült a leveled, vagy alapból esélyed sincs nála.

Vagy mindkettő :)

2012. aug. 29. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Ehez tudni kéne az előzményeket.. randiztatok és utána vallottál neki szerelmet,vagy csak úgy hogy nem is ismeritek egymást és odamentél és azt mondtad "szeretlek"?

Gondolhatott arra is,hogy nem is ismered akkor mégis h lehetnél belé szerelmes?

Vagy arra hogy nem hisz neked és azt hiszi részegen írtad ezt neki..

Vagy lehet h tényleg hülyének tart..

Mindenesetre nem hiszem h egy olyan lányra kéne pazarolnod az idődet aki ilyen alpári módon utasítja vissza a másikat.. az "L" betüről nem is beszélve..

2012. aug. 29. 16:14
 6/11 anonim válasza:
valoszinu,hogy nem megfeleloen vallottal neki szerelmet,de nem gondolom,hogy tenyleg hulyenek tart,talan csak vontatni akar.
2012. aug. 29. 16:15
 7/11 A kérdező kommentje:

ismerem.

néha olyanokat is mond hogy aranyos vagyok.

2012. aug. 29. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
aranyos vagy = max barát zóna
2012. aug. 29. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azt gondolja hülye vagy ha belé vagy szerelmes:D olyan mintha nem hinné el,nem veszi komolyan
2012. aug. 29. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért neten kell ezt megbeszélni? Személyesen!!

vagy nem vette komolyan, és mivel kínosan érezte magát inkább próbálta ő is poénként felfogni

vagy nem akar tőled semmit, de szeretne a barátod maradni

2012. aug. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!