Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komolyabbra fordul, hogy mondjam el neki, hogy kevesebb vagyok?
Van egy barátom, 2 éve ismerjük egymást, elkezdtünk találkozgatni, de van barátnője..a csajjal nagyon rossz a helyzet, szóval valószínűleg szakítani fognak: Már letisztáztuk, hogy lehetne több is, ha nem lenne barátnője.
Viszont a megismerkedésünk elején hazudtam neki a korommal kapcsolatban...ő most 18, én 14, 16nak tud...
Azét kellett, mert igazából egy játékban ismerkedtünk meg...és hát ki barátkozott volna egy 11 éves kiscsajjal? senki...És hát ez szépen rajtam maradt..
Eddig nem akartam elmondani, mert ha csak "barátok vagyunk" akkor "nem kevert be" a kor...de ha esetleg több lenne, muszáj lesz elmondanom...
Szerintetek hogy tudnám elmondani, úgy hogy ne haragudjon meg örökre?
Előre is köszi...14/L
Még mielőtt öszejöttök, valld be neki őszintén. Ha tényleg tetszel neki, akkor aranyos kis füllentésnek fogja venni. Ha meg kiakad, akkor jó már az elején, nem amikor már történtek dolgok.
Nem olyan nagy ügy ez egyébként, én nem haragudnék.
Nézd nehéz úgy kapcsolatba kezdeni, hogy te az elejétől fogva hazudtál..Ugye gondolkodhat, hogy mi lesz akkor később, ha már ebbe is?. Amúgy amikor 18 voltam, engem szerintem zavart volna ez az életkor, mert az a 2 év nem gáz.
Gondolom most arra gondolsz, hogy de 2 év nem sok, meg hát a lányok előbb érnek blablabla... de hidd el, később rá fogsz jönni, hogy ebben a korban 2 év...sőt már 1 év is nagyon sokat számít, tapasztalat, gondolkodás stb terén.
És most legyünk nyíltak, úgyis anonimitás van, a srác valószínűleg már javában éli a szexuális életét, van tapasztalata. Egy kapcsolat fontos része a szex, (bizonyos kor után) az életkorodból adódóan nem hiszem, hogy sok tapasztalatod lehet ebben ( ami amúgy nem is baj, ha még szűz vagy ráérsz vele !! ).
De egy 18 éves srác nem fog várni azzal, hogy te eltökéld magadat, hogy túless a "dolgon"...ráadásul nem díjazzák a tapasztalatlanságot se.
És gondolj bele, ő 18 te meg 14, ő mindenhova elmehet, téged viszont nem engednek be pl a szórakozóhelyekre...Nélküled fog bulizni,ebben a korban amúgy is hajlanak az emberek a rosszaságra...az ujjánál fogva fog vezetni.
Amúgy meg mindenképpen mond el neki, úgyis megfogja tudni, és az elején tedd meg. Lesz, ami lesz, lehet így is elfogad téged. Ha nem... lesz más, sajnos ebben a korban tényleg sok a 4 év.
Nagy kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!