Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami több, mint barátság, és kevesebb, mint szerelem?
Figyelt kérdés
kb 2 éve szerlemesek voltunk (nem jártunk), de túl vagyunk már mdinketten egy-két párkapcsolaton, és most is van barátnőm, akit szeretek.
18/f
2012. aug. 24. 23:11
2/7 anonim válasza:
én, meg a kapcsolatom a barátommal pont az.
4/7 anonim válasza:
Kihasználnak. Vagy te használod ki. Utóbbi jobb érzés.
6/7 anonim válasza:
ha erősen vonzódsz egy barátodhoz de nem csinálná érte marha nagy hujeségeket. de lehet hogy még mindig szerelmes vagy bele
7/7 piicur válasza:
a világ legszarabb érzése.:(
(én lány vagyok) de legjobb barátommal sokáig voltunk így. tudtam hogy szeret, én is éreztem valamit, de nem volt jó együtt (kb. 2hónapot jártunk, aztán majdnem fél év volt, hogy újra jóban lettünk). csak akkor tisztáztam magamban teljesen, amikor szerelmes lettem (úgy igazán!!:D). rájöttem, hogy csak simán egy nagyon mély barátság.
szinte tesók vagyunk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!