Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság vagy szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Szia! Csak egy kérdés.. ne kérdezd kiről van szó..

Ha arról lenne szó, te elmondanád egy férfinek, akivel barátok vagytok, hogy te többet érzel? közben neki van barátnője.. Vagy inkább maradnál a barátja?, ám ez fájni fog neked idővel, hiszen te többet érzel.. viszont az jobban fájna, ha elmondanád és utána kerülne, szóba se állna veled többé és megutálna..

mit tennél?

Bocsánat, hogy E/2-ben van de nem volt kedvem átfogalmazni.. Tanácsokat szeretnék.. segítenétek?

16/L

2012. aug. 17. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan ffi vagyok, de ha egy lányról lenne szó, szerintem én inkább hagynám. ha szakítanak akkor lenne esélyem, ha meg nem akkor így jártam és úgyis lesz más.
2012. aug. 17. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha hasonlóan érez és nem a barátnőjét szereti akkor otthagyja. Ha csak barátként néz rám, akkor minek rontsam el a barátságot? Nem tudom, hogy te melyik vagy de nekem nagyon úgy tűnik h te vagy a barátzónában ragadt lány... Keress valaki mást, akit képes vagy szeretni- én úgy gondolom hogy idővel az érzések amik miatt a kérdést feltetted múlni fognak. Vagy remélem a legjobbakat neked.
2012. aug. 17. 18:45
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
SZEX
2012. aug. 17. 18:45
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi és gyors válaszokat. :)
2012. aug. 17. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Férfi? Hány éves?
2012. aug. 17. 18:47
 6/14 A kérdező kommentje:
miért kell minden kérdés alá odaírni, hogy szex? ennek a kérdésnek aztán köze nincs ehhez.. -.-
2012. aug. 17. 18:47
 7/14 A kérdező kommentje:
10-el több, mint én..
2012. aug. 17. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes elmondani. Csak a barátságot rontod el vele.
2012. aug. 17. 18:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig 80%-ban azon vagyok, hogy nem mondom el..
2012. aug. 17. 18:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

En ugyanebben a cipoben jarok, es ugy dontottem, hogy nem mondom el neki. Ugyan szakitott a baratnojevel par napja, de valahogy nem is tudok neki "orulni". Nagyon faj, hogy ennyire szomorunak latom.

Amugy meg, ha nem vesz eszre, mint not, akkor inkabb hagyom a dolgot, mert nem akarnam elrontani a baratsagunkat.

2012. aug. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!