Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok egyre kevesebb férfit?
Aki nem úgy öltözködik, mint egy papagáj, nem lóg állandóan a kondi teremben, és 'csinosítja' magát (tudom, ez sokatoknak nem tetszik, itt azokra gondolok, akik állandóan gyúrnak, és túlzásba viszik az edzést), aki határozott.
Mi ennek az oka? Miért fontos egyre több fiúnak ilyen szinten a külseje? És hol vannak a férfiak?
Mert ez a divat. Ezt nyomja a média, így a nők jelentős részének igényei is erre a típusra álltak át. A férfias férfi hiánycikk. Megjegyzem a nőies, ugyanakkor nőként viselkedő nő is.
De ne aggódj, kedves kérdező, vagyunk még páran :)
A mai csajok elvàràra, hogy nèzzen, ùgy ki egy pasi, mint digò c..... (pl. VV Kristofel).
àtlagos sràc màr szòba sem jöhet.
Persze, ha ezt kimondjuk, akkor meg "minden fèrfi bunkò". K...A NEHÈZ MA MÀR PASINAK LENNI!!!! HAZUGSÀG, HOGY A NÖKNEK NEHEZEBB!!!!!!!!!!!!!!!
Nekik csak szèt kell dobni a làbukat, ès ott terem 36 fèrfi, nekunk meg foggal ès körömmel kell kuzdeni egy normàlis beszèlgetèsèrt is.... Hulye p.csàk a mai csajok. 24/F
Kedves első, milyen nagy elvárásokra gondolsz?
3: örülök, hogy vannak még férfiak, csak rossz irányba haladunk szerintem
utolsó: lehet, hogy rossz társaságban mozogsz, én például nem tudok bunkó lenni senkivel, és tudom, hogy van más ilyen lány is, és a kivétel kicsit sem erősíti a szabályt :)
Harmadik vagyok.
Valóban rossz az irány, bár nekem hasznos. Kevesebb rivális van az olyan nőkért, akik a gondolkodást is szeretik :)
mert az ilyen selejt a divat mint ez a fiúcska, mert nem mondják nekem h ez pasi: (rosszul vagyok az ilyenektől)
én szeretem ha a pasi kigyúrt de nem olyan túlságosan de ne legyen olyan aki mindjárt összeszakad az gusztustalan a vékony semmilyen testű pasik .
nekem ez tökéletes lenne ettől aki nagyobb izmokkal rendelkezik már nem kellene de ha nem ennyire kigyúrt nem gond [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!