Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az ilyen fiúkat?
Az ilyen vidám, bolondozós, hülyülős, jó humorú, ritkán komoly de vannak kivételes esetek szóval tud az is lenni. Mert én ilyen vagyok és szerintem ezért nem akarnak járni velem. Pl.: nagyon bejöttem egy lánynak akibe szerelmes voltam. Jártunk is. De aztán szakítottunk. Mert azt mondta olyan se veled se nélküled kapcsolatunk van. Meg rám nem úgy gondol mint a többi fiúira. Engem nem úgy szeret. És nem érti hogy miért nem tud engem úgy szeretni.
Szóval az ilyen fiúkat csak úgy havernak/barátnak tartják a lányok? Szóval bírják őket de ritkán lesznek szerelmesek belé?
És ha lehet írjátok le a korotok is! A válaszokat előre is köszi!
(őszintén válaszoljatok nem sértődöm meg)
Szia! Szerintem, ha 2-esben vagytok, viselkedj vele kicsit komolyabban. Akkor nem fogja úgy érezni, mintha csak "haverkodnátok".
Sok sikert!
22/L
Dejóóó :) Hét ennek nagyon örülök hogy segíthettem =) Legyetek boldogok még jó sokáig,ha valami baj van,akkor megint segítek XD
üdvözlet,a 2.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!