Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szeretitek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek az ilyen fiúkat?

Figyelt kérdés

Az ilyen vidám, bolondozós, hülyülős, jó humorú, ritkán komoly de vannak kivételes esetek szóval tud az is lenni. Mert én ilyen vagyok és szerintem ezért nem akarnak járni velem. Pl.: nagyon bejöttem egy lánynak akibe szerelmes voltam. Jártunk is. De aztán szakítottunk. Mert azt mondta olyan se veled se nélküled kapcsolatunk van. Meg rám nem úgy gondol mint a többi fiúira. Engem nem úgy szeret. És nem érti hogy miért nem tud engem úgy szeretni.

Szóval az ilyen fiúkat csak úgy havernak/barátnak tartják a lányok? Szóval bírják őket de ritkán lesznek szerelmesek belé?

És ha lehet írjátok le a korotok is! A válaszokat előre is köszi!

(őszintén válaszoljatok nem sértődöm meg)

2009. júl. 26. 20:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Kort és lakcímet kérhetek?:P
2009. júl. 26. 20:18
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát őszintén szólva,van ilyen :S Túlságosan nyitott voltál vele szemben szerintem. Vagyis nemtom,jobban kéne tudn ia körülményeket. de ha bejössz neki,humoros,de tudsz komoly is lenni,nemtom mi lehet a baj. lehet túlságosan úgy viselkedtél vele mint egy haver. érted mit mondok? nekem is volt ilyen,hogy az osztálytársam,akivel jártam,azért dobott,mert egyszerűen nem tudtam vele úgy viselkedni,mint a pasim,sokkal inkább úgy tűntem mellette,mintha a haverja lennék...
2009. júl. 26. 20:19
 3/19 A kérdező kommentje:
15 esztendős srác egy baranya megyei kisfaluból;)
2009. júl. 26. 20:19
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Héé nekem is :D
2009. júl. 26. 20:20
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
18/L voltam:D
2009. júl. 26. 20:20
 6/19 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: hát tényleg úgy kezeltem mint egy havert de ölelgettem meg puszilgattam azon kívűl.
2009. júl. 26. 20:21
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Szuper Én tolnai vagyok szóval;) jaaa meg lány:D
2009. júl. 26. 20:21
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

2.válaszoló vagyok

igen,énis anno puszilgattam,meg ölelgettem a párom,de azt mondta túlságosan nagy egyéniség vagyok,és elnyomom őt ->túlságosan hasonlók voltunk :S

nah de nem ez itt a téma :D

nah,ha beláttad,tudsz rajta változtatni :) csak legyél türelmes,és mikor a legkevésbé számít rá,térjél vissza az életébe.mostmár úgy,mint egy igazi pasi,aki nem csak poénkodni tud,hanem romantikázni is :)

2009. júl. 26. 20:25
 9/19 A kérdező kommentje:

:)áááá nem hiszitek el kibékültünk újra járunk szeret. És ezt neked köszönöm 2. válaszoló nagyon sokat segítettél. Nagyon hálás vagyok. Még 2 hete úgy volt hogy nem lesz semmi és akkor megint lett mert kicsit komolyabban beszéltem msn-en. Aztán összejöttünk és akkor megint ilyen haverkodósan viselkedtem vele. Ezért nem tudta hogy szeret-e vagy sem. De most megint egy kicsit komolyabb és nem olyan haverkodósan beszéltünk ezért megint járunk de most tanultam ebből. Második válaszoló áldjon meg téged a Jóisten.XD

Ja, és sajnálom tolna megyei kislány nagyon tetszel de úgyse illettünk volna össze.:)

2009. júl. 27. 00:00
 10/19 anonim ***** válasza:
ha kinézetre is tetszel a csajnak akkor szerintem minden ok , mert én és a barátnőim sem szeretik a nagyon komoly pasikat 17/l
2009. júl. 27. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!