Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért szeretitek a menő fiúkat piercinggel, tetoválással a testükön, igénytelen ruhákban?
Remélem vannak még akiknek bejönnek az ilyen férfiak:D
De szerintem az olyan nőknek, akiknek ez tetszik, nekik ez jelenti a jó megjelenést.....
Jó lenne befejezni az általánosítást.
Nekem nem jönnek be. Az ismerőseim közt is csak egy ilyen lány van, de hát ő meg... Csodálkozik is, hogy nincsenek tartós kapcsolatai.
Hm...Nekem nem jönnek be, nem tetszenek...Nem kellene az összes csajt egy zsákba dobni, mindenkinek más az izlése.
L19
hát ne haragudj de szerintem sokan pont ezektől a pasiktól undorodnak
nekem az aranyos, ápolt fiúk jönnek be:)
nekem a piercing miuk bejön, meg a tetoválás, de csak ha igényes. de nem azért mert menő, hanem mert szexi.
a zselézett haj viszont gusztustalan.
és azt írod, h igénytelen ruhák...pff..
kinek jönne be ha valaki igénytelen?
100%osan biztos vagyok benne hogy egy lánynak sem jön be az ha valaki igénytelenül öltözik.Az azt jelenti hogy egyáltalán nem figyel magára->ápolatlan.És az ápolatlanság undorító,visszataszító,és még sorolhatnám:)
A piercing meg a tetkó meg nem egyenlő az igénytelenséggel.Nekem is van pc,tetkó is és bejön ha a srácnak is van.Persze egyiknél se mindegy hogy hol,pc pl köldökben(:D) meg orrban nem tetszik.B*zis:) Tetkó meg ne legyen nyaktól felfelé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!