Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ennyiről milyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ennyiről milyen lányt képzeltek el? Megvan a szimpátia?

Figyelt kérdés
173cm, 60kg. Szóval vékony, de izmos teste van. Fekete hosszú haj, eleje egyenes a vége göndör. Kék szem, telt ajkak, néha egy-két pattanás. Ami a szívén az a száján, mindig megmondja az őszintét. Vicces természetű, nagyon csípős a humora. Nem beképzelt. Általában ő az aki nevetteti a társaságot. Elég fiús. Rocker, szereti a retro zenét és az újat is. Rocker és Grunge stílusban öltözködik. Nincs sok barátnője, inkább fiúk barátkozik. Motorja van és gitározni tanul. Nem szokott kapcsolata lenni. Nem bulizik állandóan, de ha elmegy akkor iszik. Nem cigizik. Vélemény?

2012. aug. 28. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Már h lenne kövér 173cm,60kg lány? pff nevetséges.Én 165cm,vok 60kg,és egyáltalán nem vok kövér,csak erősek a csontjaim.
2012. aug. 28. 17:44
 12/15 ASOT ***** válasza:
100%

Tessék elképzeltem, itt vagy:

[link]

2012. aug. 28. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:

12# Nem éppen.:D

4# Egy 250-es yamaha raptor.:) Akusztikus.

5# Csípős a humorom, de nem mondanám, hogy rossz a családi hátterem... Nagyon is jó családom van, a legjobb.:) Az egész család humoros fajta, de én a saját személyiségem szerint vagyok néha elég csípős.:)

Képet nem küldök, szeretnék inkognitóban maradni.:/ :)

Nem vagyok kövér, csak erős a csontozatom... De nem is lehetnék olyan nagyon vékony meg könnyű, hiszen 6 éves korom óta intenzíven sportolok... Köszönöm az eddigi válaszokat!!:))

2012. aug. 28. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
hehe mintha magamat hallanám csak én 64 kiló vagyok, átlagos testalkat:)
2012. aug. 30. 13:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja kövér vagy az életében nem látott még nőt!!!!!!! Én 64 kilóval vagyok átlagos, deka felesleg nincs rajtam!!!!
2012. aug. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!