Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ennyiről milyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ennyiről milyen lányt képzeltek el? Megvan a szimpátia?

Figyelt kérdés
173cm, 60kg. Szóval vékony, de izmos teste van. Fekete hosszú haj, eleje egyenes a vége göndör. Kék szem, telt ajkak, néha egy-két pattanás. Ami a szívén az a száján, mindig megmondja az őszintét. Vicces természetű, nagyon csípős a humora. Nem beképzelt. Általában ő az aki nevetteti a társaságot. Elég fiús. Rocker, szereti a retro zenét és az újat is. Rocker és Grunge stílusban öltözködik. Nincs sok barátnője, inkább fiúk barátkozik. Motorja van és gitározni tanul. Nem szokott kapcsolata lenni. Nem bulizik állandóan, de ha elmegy akkor iszik. Nem cigizik. Vélemény?

2012. aug. 28. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Wamp.
2012. aug. 28. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
elég fiús nem tetszik benne csak :/
2012. aug. 28. 17:10
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem bejönne, de képpel többre mennénk :)
2012. aug. 28. 17:11
 4/15 Rainbowinthedark ***** válasza:
Nem rossz.+10 pont a közös hobbi és a zene.Milyen motorod van és milyen gitárod?
2012. aug. 28. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a feje. Tapasztalataim alapján itt eléggé valamifajta kompenzálásról van szó, az ami a szívén az a száján, megmondja a őszintén, csípőshumor pedig rossz családi hátteret jelez.
2012. aug. 28. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
2%
én 180-al vagyok 60kg o.O elég nagy darab csaj lehetsz :D
2012. aug. 28. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
17:16 én 171 cm vagyok 65 kg-al,de még is mindenki dicséri az alakomat,mert nem vagyok kövér,de piszkafa sem.Szóval nem biztos hogy akkora nagy darab 173cm-vel és 60kg-al...;)
2012. aug. 28. 17:23
 8/15 anonim ***** válasza:
És az ágyban kiderül hogy az illető igazából egy férfi
2012. aug. 28. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Túl fiatal, de a húgom még lehetsz. :D
2012. aug. 28. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:

7-es, lehet erős csontozatú vagy :D

nem akarsz képet küldeni? ;)

2012. aug. 28. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!