Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A molett lányokat kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A molett lányokat kevésbé kedvelik a férfiak?

Figyelt kérdés
Lehet egy molett lány egy életen át szeretni?Vagy egy idö után zavarja a férfit a külsö?
2009. júl. 26. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok pasiból,de persze,hogy lehet szeretni :)

Ízlések és pofonok, mert vannak olyan férfiak akiket zavar egy idő után, de hidd el van olyan pasi is, aki a lehető legboldogabb egy molett barátnővel. :)

2009. júl. 26. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Én magam nem vagyok molett,de imádom a molett nőket!!Szeretem ha a lányon van mit fogni,persze csak ugy 85 kgig... :D Én magam 75 kg vagyok.. :D

22/F

2009. júl. 26. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Most azt mondom amit egyszer hallottam:,,Nagy kufferba jó pakolni,csak ciki vele utazni!,,

Ez nem az én véleményem,és szerintem nem külső alapján kéne dönteni!!!

2009. júl. 26. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket:D
2009. júl. 26. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
ízlések és pofonok... olyan nincs hogy valaki nem nézi a külsőt... pláne férfiba... én is fiú vagyok és biztosan mondhatom, hogy mindenkinek fontos a külső, mármint kell hogy legyek hogy valami megfogjon a kinézetébe... én pl. imádom ha egy lánynak szép nagy szemei vannak... meg ha kicsi melle... legyen neki, de nagy semmiképp ne legyen... és mindenkinek más jön be... ha valaki a molett lányokat szereti, akkor lehet egy életen át szeretni... :)
2009. júl. 26. 17:00
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi...

és ha mondjuk a fiunak eddig csak vékony barátnöi voltak és összejött egy 90kg-os lánnyal ....az nem furcsa?

remélem tarthat sokáig....:D

2009. júl. 26. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy furcsa lenne, az én barátommal is ez van, de nem zavarja a súlyom :), az már más kérdés hogy engem igen :D, fogyózom is, de magam miatt, hogy egészséges legyek, ugyanis a jövőben szeretnék majd gyereket és szeretnék biztosra menni :), meg persze az se utolsó dolog ha a többi szervem is rendben van :D
2009. júl. 26. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
köszike :D
2009. júl. 26. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Merre laknak ilyen pasik? :D
2009. aug. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!