Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezne, h ennyire bamba lennék? Meg általában a férfiak?
Szal eddig totál abban hitben voltam, h ismerem a nőket, felismerem kinek mi kell és észreveszem, ha valaki szeretné tőlem valamit.
Erre barátnőm tegnap este kis iszogatás után elmondta, h ő ebben annyira nem lenne biztos, mert nem egy nőt tudna sorolni, akinek tetszek én mégse veszem észre, már csak ezért se tart tőlük(az meg más tészta, h én még mellé le is sz.arom őket)
Tehát ez tényleg igaz, h sokszor van, h adjátok a jeleket mi mégse fogjuk fel?
Ballagás, nem jött el csak a barátnőm, a bátyám meg anyum barátnője, akivel régebben jóban voltam.
A ballagás után anyum barátnője vett 4 Pepsit, 3 simát meg egy lightot, utóbbit barátnőmnek.
Hazajöttünk, megvolt az ebéd majd átmentünk barátnőmékhez ahol aztán volt olyan lebaszás barátnőm részéről, h az nem igaz.
Tovább nem mesélem, elvileg egyértelmű:)
Általában én is észreveszem a férfiakon, ha tetszem nekik, de mostani páromtól kaptam meglepő infókat. Egy egyetemre járunk, és például már egy korábbi rendezvényen megnéztek haverjaival... afféle színfolt voltam a tömegben számukra, ami elég erős bók, szerintem =)
Van, aki/akik felett elsiklik az ember, még szinglin is, hát még ha van párja, és annyira nem is figyeli! =) Úgyhogy, szerintem nem csak te vagy a férfiak, hanem mindenki képes így elbambulni és elsiklani a jelek felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!