Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban létezne, h ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezne, h ennyire bamba lennék? Meg általában a férfiak?

Figyelt kérdés

Szal eddig totál abban hitben voltam, h ismerem a nőket, felismerem kinek mi kell és észreveszem, ha valaki szeretné tőlem valamit.

Erre barátnőm tegnap este kis iszogatás után elmondta, h ő ebben annyira nem lenne biztos, mert nem egy nőt tudna sorolni, akinek tetszek én mégse veszem észre, már csak ezért se tart tőlük(az meg más tészta, h én még mellé le is sz.arom őket)

Tehát ez tényleg igaz, h sokszor van, h adjátok a jeleket mi mégse fogjuk fel?

2012. aug. 27. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. aug. 27. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Valóban sok ilyen eset van.Mindig rossz helyre nézel amikor a jeleket kapod :D

én se vettem észre eddig

2012. aug. 27. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
a bamba vagy és nem is érdekel a csajozás vagy abszolut nem is nézel se jobbra se balra akkor igen
2012. aug. 27. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval. :"D
2012. aug. 27. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, velem szoktam szemezni lányok buszon, de szerintem csak elbambultak. VAlaki megírhatnák mik azok a nagy jelek, mert én nem láttam egy lányt sem, aki jelezte volna, hogy bejövök neki.
2012. aug. 27. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen vagy bamba szerintem, csak nem azt nézed melyik nő akar rádkattanni. Amúgy az meg igaz, hogy vannak pasik, akiknek nem esik le a nyilvánvaló.
2012. aug. 27. 18:41
 7/14 ASOT ***** válasza:
ha nem vagy 10 éves, és nem vagy tapasztalatlan, és nem vagy fülig szerelmes a párodba, és nem vagy bamba aki csak előre néz és se jobbra se balra ....akkor észreveszed!
2012. aug. 27. 18:47
 8/14 Mókusgyilkos ***** válasza:
a nők "egyértelmű jelei" legtöbbször csak homályos szarakodás :) ha vkinek kell vmi nyissa ki a száját.
2012. aug. 27. 18:59
 9/14 A kérdező kommentje:

Észre szoktam venni, de ezek szerint nem mindenkit, leginkább abból, ahogy néz rám vagy épp az, ahogy nem néz rám.

Egyébként én is kíváncsi vagyok milyen jeleket adtok:)

Aztán én is mesélek egy jó kis balhés sztorit.

2012. aug. 27. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:

hát én is bamba vagyok..dettó ugyanaz..csak lány

az a baj ha én próbálok szemezni fiúval, és visszanéz akkor elfordulok..tök rossz nem bírom tartani, elpirulok vagy mi..tök szar

2012. aug. 27. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!