Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Alig két hónapja ismerjük egymást, egészen tegnapig azt hittem hogy tényleg ő lesz az aki mellet le élhetem az életem, de tegnap a barátom elég erősen nyomult rám(eddig négyszer bújtam vele ágyba), hiába mondtam neki, hogy most nem akarok lefeküdni vele. Annyira rossz volt az egész, hiába, akartam kibújni alóla, ő csak egyre hevesebb dulakodott a lábam közé. Amikor már felakartam ülni, hogy most már elég, akkor elég erősen visszanyomott a vállamnál fogva az ágyra, már majdnem a sírás kerülgetett. Aztán elég durván belém furakodott, majd mikor elment bennem, akkor mint aki jól végezte dolgát ment aludni. De megjegyezte, hogy ezt most már minden héten bevezethetnék(már mint a szexet), mert hogy nagyon "jó" volt. Én azóta, egyeltalán nem kívánom és félek is, hogy mi lesz este.2009. júl. 26. 11:24
13/16 anonim válasza:
Ez nemi erőszak. Azonnal szakíts meg minden kapcsolatot vele, és vetess látleletet. Ha megint próbálkozik, fenyegesd meg azzal, hogy van látlelet, és feljelented nemi erőszakért. Kérd meg édesanyádat vagy valakit, akiben megbízol, hogy menjen el veled a rendőrségre. Ne hagyd magad többet megalázni.
14/16 anonim válasza:
Még valami: nehogy beengedd a házba. Soha ne maradj vele négyszemközt, de a legjobb, ha többet nem találkozol vele. Akármennyire is könyörög, és ígérgeti, hogy megváltozik, ne higgy neki. Nem fog megváltozni. Egy erőszaktevő nem érdemel második esélyt, menjen a francba.
15/16 anonim válasza:
szerintem ez egy retardált álat dobki a francba és szólj a szüleidnek erről ha lehet kérj távoltartási végzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!