Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Alig két hónapja ismerjük egymást, egészen tegnapig azt hittem hogy tényleg ő lesz az aki mellet le élhetem az életem, de tegnap a barátom elég erősen nyomult rám(eddig négyszer bújtam vele ágyba), hiába mondtam neki, hogy most nem akarok lefeküdni vele. Annyira rossz volt az egész, hiába, akartam kibújni alóla, ő csak egyre hevesebb dulakodott a lábam közé. Amikor már felakartam ülni, hogy most már elég, akkor elég erősen visszanyomott a vállamnál fogva az ágyra, már majdnem a sírás kerülgetett. Aztán elég durván belém furakodott, majd mikor elment bennem, akkor mint aki jól végezte dolgát ment aludni. De megjegyezte, hogy ezt most már minden héten bevezethetnék(már mint a szexet), mert hogy nagyon "jó" volt. Én azóta, egyeltalán nem kívánom és félek is, hogy mi lesz este.
2009. júl. 26. 11:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

És ezek után tényleg komolyan kérdezed, hogy mit tegyél?

Hát hagyd ott, már este se találkozz vele. Zárd le, ne keresd többet, ne vedd fel a telefont. Ennyi.

Ha meg folytatod, akkor ne panaszkodj erre többet.

Az emberek nem változnak alapvető tulajdonságaikban, maximum csiszolódnak, de ő sztem nem olyan típus....

2009. júl. 26. 11:27
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Teged megeroszakoltak!Nincs mit szepiteni.Dobd ki a francba azt a degeneralt barmot!!
2009. júl. 26. 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

"Alig két hónapja ismerjük egymást, egészen tegnapig azt hittem hogy tényleg ő lesz az aki mellet le élhetem az életem"

Hány éves vagy? Jobb ha felkészülsz már most az életre, és nem éled bele magad ilyen könnyen egy kapcsolatba. Merthogy történhetnek 2 hónap után is ilyen gyalázatos események, mint ami most veled. Keress egy rendesebb srácot. A korod tényleg érdekelne, ha nem gond :)

2009. júl. 26. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Szegény!

Ne találkozz vele többet,hagyd magad mögött.Hidd el,találsz nála sokkal rendesebb srácot is,aki nem fog megerőszakolni.Mert hogy igaza van a második válaszolónak,nincs mit szépíteni.

2009. júl. 26. 13:13
 5/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2009. júl. 26. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Kerüld el messzire. PRóbáld meg elfelejteni ezt a pasit!
2009. júl. 26. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
rúgd ki!
2009. júl. 29. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
valóban ez így elég bunkó volt tőle és jobban figyelhetett volna a reakcióidra de én inkább azon vagyok kiakadva hogy két hónapja jártok és nem akarsz lefeküdni vele... komolyan azt gondolod hogy egy olyan férfi lesz életed pasija akivel már két hónap után sem akarsz minden másodpercben összebújni? minket ilyenkor ki sem lehetett szedni az ágyból... látszik ebből a dologból hogy állati fiatal vagy vagy inkább éretlen és nem való még neked a szex de akkor ne a pasi legyen a hibás, ő egyértelmű hogy vágyik rá és az lenne a természetes ha te is vágynál őrá. szerintem túl fiatal vagy te még az ilyesmihez, szakíts vele és pihentesd a pasi témát. illetve... ti együtt éltek? mert azt írod hogy félsz hogy mi lesz este... lehet hogy kicsit elkapkodtad, nem gondolod?
2009. júl. 29. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez a pasi egy paraszt, ne találkozz vele soha többet! Megerőszakolt téged! Szakítsd meg vele a kapcsolatot, még csak annyit se mondj neki, hogy szakítani akarsz, meg sem érdemli!
2009. júl. 29. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Figyusz !!!!

Most azonnal dobd ki! Meg mondod neki, ha még egyszer hozzád ér, feljelented nemi erőszakért!

Élvezted???? Nem! Akkor miért hagyod, hogy megerőszakoljon?????

Nem veszed észre, hogy csak szexuális segédeszköz vagy neki?

Egyszer nekem is beszólt a volt pasim, amikor mondtam neki, h ne csinálja, mert nem vagyok felizgulva. Ugyanis be akarta dugni. Nem engedtem. Azt mondta, h a nőnek nem kell élvezni azt. Ki is ba**tam!

Írj légyszi vissza nekünk, hogy mit fogsz tenni!

2009. júl. 29. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!