Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kategóriába tartozom?
sziasztok! 16 éves vagyok (nem rég töltöttem( és eléggé zavar hogy még nem volt barátom soha, és vannak ismerőseimnek akiknek szintén nem volt és már smároltak, és ha bárkinek elmondom lehidal hogy nem volt méég? csók se? és most mi ez gáz?:/ őszintén szólva szeretnék barátot, csak nem nagyon megy az ismerkedés, a suliban tetszett egy srác, de az olyan akinek nem tetszenék így lemondtam róla, és már nem is tetszik és nem járok bulizni. szoktam egyedül haza járni a városomban buszozni stb..de sosincs semmi.. szóval önbizalom hiányos is vagyok és ha egy fiú neten megnézni a képem csodálkozik hogy hogy nem volt.. hát így..volt aki azt mondta h ez még nem gáz, akkor ha csak 18 vagy .. de szerintem nem gáz csak az hogy már mindenki szerint alap dolog hogy 16 évesen legyen.
nem tudom eldönteni hogy a csúnya, átlagos , átlagosan szép vagy a szép kategóriába tartozom ha vki gondolja priviben küldök képet és mondjon őszinte véleményt! de akkor légyszi őszintén irjátok meg a komiba h melyik suliba jártok melyik város nem és kor köszi, mert már futottam bele ismerősbe:S!
Küldhetsz, ha gondolod.
Szolnok
Jendrassik gépész szak
16/F
Dehogy alap 16 évesen a barát.Semmi gáz nincs benne.A többiek szerint az,akik korán elkezdik az egészet.majd 20 éves korukra kiégnek...
Küldj képet majd kiderül minden.DE így okos helyes lány lehetsz
F19
Ne küldj képet az előzőnek... :D
Nekem küldj .. Nekem ! Nekem!
:) 19/F
Nekem is nekem is! :)
16/f
Szolnok
Kösz megkaptam :)
Szerintem is szép vagy, úgyhogy a szerelem tuti rád talál nemsoká :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!