Melyik kategóriába tartozom?
Figyelt kérdés
sziasztok.. kíváncsi lennék, hogy aki nem ismer, hogy lát engem.. ide nem tennék ki képet, kérlek aki őszintén mondana rólam véleményt, az irja ide komiba csak azt hogy melyik városba/faluba/községbe jár suliba ( nem pesti vagyok). érdekelne, hogy az átlag, csúnya vagy szép kategóriába tartozom-e, min kéne javítanom, később mennyire "lehetek jó csaj", most 16 éves vagyok. Nagyon megköszönném:) és annak priviben küldök képet2012. ápr. 11. 21:14
2/8 A kérdező kommentje:
ja és nem ennyire szoktam magam sminkelni de ezeket a képeket találtam és most rövid hajam van kb majdnem válig érő
2012. ápr. 11. 21:21
7/8 anonim válasza:
igen lehetsz jócsaj
szerintem most az aranyos kategóriába tartozol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!