A nagydarab kategóriába tartozom? +kép.
Figyelt kérdés
Igazából a probléma kezd egyre jobban eluralkodni rajtam.
176-8 cm magas vagyok és ehhez ez 63-65kg.
Nagydarabnak érzem magam,lehet egy 5kg minusz kellene h ne így érezzem.
Fogynom kellene szerintem, igazából lassan ráveszem magam a "RubintRékázásra"....
Csak véleményt kérek,hogy ehhez amagassághoz így tényleg nagydarabnak tűnök?
2012. jan. 25. 16:13
1/23 anonim válasza:
Úgy vagy te nagydarab,mint én a nyári mikulás.
2/23 anonim válasza:
tonna donna
amúgy nem, inkább a magasságod gázos, több mint a férfi átlag
3/23 anonim válasza:
-.-' nem tudom eldönteni, hogy Te és a társaid szimplán csak bolondok vagytok, vagy tényleg ennyire szükségetek van a s*ggnyalásra.
5/23 anonim válasza:
úgy imádom, aki itt teszi az agyát, csak azért, hogy dícsérgessék..szánalmas vagy-.-
6/23 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem elég jó formában vagy és szép is vagy! :D Nehogy elkezdj fogyózni.
7/23 anonim válasza:
A megdugnálak kategóriába tartozol.
8/23 anonim válasza:
tök vékony vagy... nem tudom miről beszélsz...
9/23 anonim válasza:
Utálom az ilyen kérdéseket. Szerinted, ha ezt most egy nagydarab ember nézi, akkor hogy esik neki? Irritál, hogy csak azt akarod, hogy megdicsérjünk.
10/23 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy.
Szerintem jól vagy így, nem kell fogynod.
Szóval szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!