Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ing vagy póló?

Figyelt kérdés
Melyik néz ki szexibben egy férfin?
2012. aug. 27. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ing
2012. aug. 30. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
sima ing vagy ingpoló.
2012. aug. 30. 10:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Én ing párti vagyok. Így amikor szexre kerül a sor, erotikusabban tudom kigombolni neki :P

Arról nem is beszélve, hogy a fantáziámat is megmozgatja!

2012. aug. 30. 10:41
 14/17 anonim ***** válasza:

ING ING ING!!!!!

Akármikor, akárhol, akármelyiket veszi fel a párom áááááááá..... írtó dögös és szexi!

Minden pasinak jól áll az ing!

2012. aug. 30. 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ing!
2012. szept. 10. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Hatalmas tévedés, hogy minden pasinak jól áll az ing.

Alkattól függ. Ektomorf vagyok, vagyis hosszú nyakam van, kis vállam, és hosszú karom.

Na most, hiába vagyok majdnem 100 kg, gyúrok, mint állat, de a fenti csont arányok miatt (hosszú kar) nem áll jól az ing. Ezért én pólót hordok, ami tagolja a kart, és ez már jobban áll.

A pólót természetesen be kell tűrnöm, mert ki kell hangsúlyoznom az alkatomból adódó vékony derekat.

2012. szept. 10. 13:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Alkalomfuggo de en kifejezetten szeretem ha ing van a paromon. Mondjuk ez fugg szintol, fazontol es attol is, hogy mivel es hogy van parositva

20L

2012. szept. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!