Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha a póló hónalj része, meg hát, has része tiszta tócsa az izzadságtól?
mikor?
munkahelyen?
ott nekem is, meg az egész hátam, meg a vállam.
van folyékony is :
figyelembe kell venni, hogy alumínium van benne, de az összes izadásgátlóban az van !:O
CSak száraz bőrre szabad felvinni a folyadékot, de sztem a hintőport is, azt egyébként én nem használtam még ... borotválkozás után várni kell egy két napot mindenképp !
Nagyon kell figyelni, mert kimarhatja a bőrt rendesen ! Érdemes éjszakára valami nyugtató krémmel bekenni a használt felületet ! Csak keveset használj és ne minden nap, elég minden másnap majd harmadnap ! Télen hanyagold !
Ha száraz bőrre felvitted, hagyd megszáradni a folyadékot, csak keveset vigyél fel ! Ha megszáradt, akkor a szokásos spray és ámen !
Majd számolj be bevált e , egyébként a folyadék is kb 3-400 forint, patikában is lehet venni !
ismerem a szert
hónaljon használom, ott működik, viszont a hátam meg a homlokom meg a hasam mindig csupa víz
iskolába járok
mennyire ciki ez?
a szert csak a hónaljamon használom, így is elég egészségtelen, elég csak oda
nagyon ciki, ha a homlokom is csupa víz meg a hátam valamennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!