Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőm ex-ével?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőm ex-ével?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy a legjobb barátnőm elment 1 táborba és ott találkozott 1 fiúval amikor hazajött bemutatott neki nagyon szimpatikus volt. Egyik nap találkoztam vele az utcán elkezdtünk beszélgetni stb.... Menés közben folyamatosan a seggemet ütögette de általában ezért rá is szóltam. Ám aznap délután átjött hozzám 1 v"cd-ért,, amikor a szobámban voltunk kerestek cd-ket megfordultam és már csak 1 póló és az alsógatyája volt rajta. Elküldtem és amikor elmondtam a barátnőmnek alig akart hinni nekem de végül is hit.Szólt a fiúnak és szakítottak is mert bevallotta de azóta a fiú folyamatosan olyan üzeneteket írogat nekem hogy ezért még megdugl*k meg ilyesmiket mit csináljak?

2012. aug. 12. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
komolyan úgy olvastam, hogy ex ex-ével.
2012. aug. 12. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:

hát ha eljön az idő, ne ellenkezz, az sokkal rosszabb ;)

(a halállal se lehet szembeszállni)

2012. aug. 12. 22:09
 3/12 A kérdező kommentje:
amúgy én 17 éves vagyok a barátnőm is a fiú meg most lesz 20
2012. aug. 12. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Ilyeneket még a perverz álmaimban sem álmodok...

még nagyon le vagyok maradva nagyvilág történésiről szexuális téren.

egyetlen egyszer smároltam többször. vele csak smárolni jártunk össze.

ezen kívül egyszer láttam egy girlfight-ot.

meg hogy bőgött a nővérem a barátja miatt.

meg hogy fiatal tiniribancok miniszoknyában kurväskodnak

2012. aug. 12. 22:10
 5/12 A kérdező kommentje:
ne ellenkezzek a legkevésbé se szeretnék vele semmit főleg úgy hogy nekem most kialakulóban van 1 fiú aki 19 éves
2012. aug. 12. 22:11
 6/12 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok nem tudom mit csináljak!!!!!!
2012. aug. 12. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
jelentsd fel zaklatásért vagy akármi.
2012. aug. 12. 22:24
 8/12 A kérdező kommentje:
anyuék még nem tudnak róla mert nem tartottam olyan fontosnak az elején jókat röhögtünk a barátnőmmel
2012. aug. 12. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond el a szüleidnek, ha gátlástalan, akkor a szüleid előtt is leéget, akkor meg te leszel otthon bajban, mert ilyen fiúkkal barátkozol. Lehet, hogy a szüleid ki tudnak találni valami jót, vagy elküldik a fenébe.
2012. aug. 13. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szólj bátyádnak, ha van, unokatesódnak, jó havernak, hogy beszélni kellene ennek az úriembernek a fejével. Két akkora frász, hogy a feje koppanjon a falon, aztán három hasbarúgás, részletes instrukciók arról, hogy hogyan kopjon le rólad a krva anyjába, és máris meg van oldva a probléma. Csak egy fiú kell, aki segít.
2012. aug. 13. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!