Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az gáz h plüss állattal alszok? 22/F
Figyelt kérdés
Igazából azért van mert félek a lányoktól :S2012. aug. 26. 23:30
11/22 anonim válasza:
Én is a plüss álataimmal alszok. A kedvencem egy Diddlys egér amit valentin napra kaptam. :) Csak annyi a külömbség hogy én lány vagyok és 17 éves.
De amugy csak körbe van rakva az ágyad plüss álatokkal? (mert az nem gond), vagy ölelgeted is őket? (mert az már kicsit gáz)
12/22 anonim válasza:
hát gáz nem gáz.. én plüssel meg kislámpával..igaz én lány vagyok..meg sokat is vagyok egyedül éjszaka meg fiatalabb is vagyok..de nálam plüss+kislámpa+meg vagy kutyus vagy cilus vagy mind a kettő velem az ágyon..:D:D
13/22 A kérdező kommentje:
én is sokat vagyok egyedül és hát magamhoz is ölelem őket :$
2012. aug. 26. 23:46
14/22 anonim válasza:
Én mai napig azzal a plüssel alszom, amit 13 évesen kaptam. Megnyugtat, nem szeretek nélküle aludni...
21L
15/22 anonim válasza:
Én is plüssökkel alszom, szerintem nem gáz, férfias.
51/Józsi
16/22 A kérdező kommentje:
engem is megnyugtat, végül is egy emlék
majd a bnőmtől is vmi ilyet szeretnék kapni h ha nincs velem, így mégis ott lenne jelképesen :)
2012. aug. 27. 00:16
18/22 anonim válasza:
Nem,ha rózsaszín a pizsamád is.
19/22 anonim válasza:
szerintem elég gáz, ha az én pasimról tudnám meg biztos nevetnék egy hétig, vagy nem is járnák ilyennel, a férfias pasik jönnek be,aki engem is megtud védni és nem a szoknyám alá bujik vayg előveszi a zsebéből a plüssmackóját
20/22 anonim válasza:
Hát szerintem nem az, én 21 éves vagyok, amikor hazamegyek általában a régi plüssállataimmal alszom :D. Van egy barátom aki viszont 25 éves, 5 éve van komoly barátnője, és ha úgy adódik, hogy egyedül kell aludnia néha még előveszi a régi plüsspingvinét :D. És nem mondanám egy beszari alaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!