Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok olyan huszonéves (afeletti) korban miért alszanak plüss állatkával?
nekem csak az jut eszembe, hogy oda rejtsék a sexjátékot(vibrátort stb...).
vlkinek jobb/normálisabb ötletet ezzel kapcsolatban van-e?
lakótársam tesz ilyet is hát "furcsa" dolognak tartom.
akkor lehet, tényleg csak annyi lenne a dolog, hogy perpill egyedül van és nincs kihez bujni, akkor a plüss állatka is megteszi... hát mindenesetre fura, mert hát nem fiatal(persze ez nem utalás a korára), leányról van szó.
úgy emlkészem olvastam vlmit pszihológiai vonatkozást is, hogy ragaszkodással kapcsolatban... csak nem ugrik be mit jelent és mik voltak az okai.
A lányok többsége szereti az ilyen csecsebecséket, főleg ha egy cuki plüssállatról van szó. :) Ha én olyan embertől kapom, aki fontos nekem, jó érzés a közelemben tudni, megölelni, vele aludni, kicsit arra emlékeztet, aki adta. :)
20/L
Nekem van a párnám mellett egy maci, egy leopárd és egy kutya. Azért vannak velem, mert aranyosak:) Úgy jó, hogy nem üres az ágyam, hanem mindig ott "várnak". Gyerekes szokás, de szerintem semmi ciki nincs benne. Bár a szobatársaim nem alszanak plüssállatkával, nekem a koliban van egy plüsspandám.
Ja, és el is nevezem őket!
Én párommal (27/)együtt élek, és van, hogy két kedvenc plüss állatkánkkal (Malacka és egy kacsa) együtt alszunk:D
Ritkán van ilyen, nem vagyunk perverzek, csak olyan aranyosak, hogy néha muszáj őket ágyba vinni :D
hát sok keresés után annyit találtam, hogy:
Kilenc hónapos koruk körül a csecsemők rendszerint fokozottabban szorongnak, ha szüleiktől el kell válniuk. A gyermek elhagyatottság érzése lefekvéskor és bölcsődébe adáskorsúlyosbodhat, és dührohamokhoz vezethet; ez a magatartás hónapokon át tarthat. Számos idősebb gyermeknél egy erre a célra tartott pokróc vagy plüss állat szolgál a távollevő szülőt jelképező "póttárgyként".
Amit te találtál, kérdező, az az átmeneti tárgy fogalma, aminek szorongáscsökkentő funkciója van kicsi gyermekeknél.
De szerintem ezt ne keverd bele a fiatal lányok/ nők alvási szokásaiba. Nekünk szerintem már bőven nem átmeneti tárgy a maci. Én akkor sem szorongok, ha nincs mivel aludnom. Egyszerűen jobb érzés úgy aludni, hogy egy plüsst magamhoz ölelhetek.
Nem kell mindenben tudományos magyarázatokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!