Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, neten ismertem meg kb másfél éve (de egyik legjobb barátnőm személyesen is ismeri). Tök jóba lettünk, meg én bele is szerettem a srácba (meg állítólag neki is nagyon szimpatikus voltam).És ő akart velem találkozni, én bele is mentem, de a találkozó előtti napon lemondta a találkát mondván "bocsi, de dolgom van". Aztán egyre kedvesebbet beszéltünk, és mikor beszéltünk elég furcsán viselkedett (azt hittem a vizsgái miatt ilyen) de mivel nem voltam benne biztos, ezért rákérdeztem, hogy "velem van e baja?" hát nem velem volt, de volt egy másik csaj akivel kicsit közelebb kerültek egymáshoz."Eltűnt" 2 hétig, tényleg semmit sem hallottam róla, aztán mikor "előkerült" beszéltünk, (ő írt rám) én pedig megkérdeztem tőle, hogy miért nem szólt?..(mivel megígérte, hogyha bármi alakul az lesz az első, hogy szól), ezen ő kiakadt és egy annyival elment "nem szeretem, hogyha bárki is számon kér, légy boldog"...Ezután próbáltam neki írni facen hogy bocsánatot kérjek, hívtam és sms-t is írtam neki, de nem válaszolt semmit. 3 hónapig senki (még legjobb haverja)se tudott róla semmit. Erre most pár napja előkerült facen üzifalamra kiírta, hogy sajnálja és ne haragudjak rá, meg hát megint elkezdte hogy találkozni szeretne velem....

(Jah amúgy ő 20 éves én pedig 17.)

Szerintetek miért csinálja ezt?És nekem, mit kéne tennem?=(

Bocsi ha kicsit hosszú lett .=/

2012. aug. 26. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A szokásos túlbonyolítása egy egyszerű dolognak.Nem vagy annyira fontos,hogy érdekeld is.Tetszel neki,de nem szerelmes beléd.
2012. aug. 26. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Bolondít csak, azt se tudja mit akar kezdeni magával.
2012. aug. 26. 19:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (=
2012. aug. 29. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!