Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány mit néz először a fiuba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mit néz először a fiuba?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egy lánynak a fiu külső tulajdonságai vagy a belső tulajondságai fontosabbak ?
2012. aug. 26. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Külső megfog, a belső megtart.

Külsőleg legyen ápolt, legyen jól öltözött.

Belsőleg:intelligens, határozott, céltudatos, maximalista, érzelmes, figyelmes és FÉRFIAS.

2012. aug. 26. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Végre egy nő aki nem az őszinteséget hangsúlyozta ki ;)))

Maxi respect.

2012. aug. 26. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
én külsőleg a szemét nézem meg,, de aztán ugyis a belsője fog megfogni
2012. aug. 26. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
kulsore eloszor a hatat, majd a kezet! :) a belso kecsit bonyolultabb: szeretem ha vicces, de komoylan is lehessen vele bezselgetni, legyen tajokozott
2012. aug. 26. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Külsőre mindenképpen az arcát. Ne legyen borostás, rövid haj, szép szem... belsőre: legyen intelligens, lehessen vele hülyéskedni, legyen őszinte, én legyek neki az első fontossági sorrendben. De ilyen pasi nincs:/
2012. aug. 26. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát...

Külső: Legyen borostás... Az olyan megfoghatatlanul szexi és... férfias :D Aztán nem tudom. Én is először messziről ugye a testalkatát, utána a szemét nézem meg.

Belső: Legyen határozott, ne legyen tucatember... (Értem ez alatt a mai világban olyan nagyon szeretett PÁWÁkat...) Hallgassa meg a problémáimat, és segítsen is. Legyen humoros, legyen kicsit romantikus. Ne csöpögős, de azért tudja, mit mikor. :))

Igen, igen... Örülök, hogy leírtam egy Disney herceget, akivel több, mint valószínű, hogy soha nem találkozom. :D

19/l

2012. aug. 26. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
A pénztárcáját.
2012. aug. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!