Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha a lány mondja ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a lány mondja ki először, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
inkább Áram
2012. aug. 14. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem gáz, ez azt jelenti, hogy a lány előbb kezdte el érezni a kötődést :-)
2012. aug. 14. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne gáz? Az érzelmek kinyilvánítása, sosem gáz dolog. :)
2012. aug. 14. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Az lesz,ha a pasi nem viszonozza. Az sem mindegy, mennyi idő után.
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz:)
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Az lesz,ha a pasi nem viszonozza. Az sem mindegy, mennyi idő után.
 7/12 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy már 4 hónapja vagyunk együtt, de ő a lassabb tempó híve. Ezzel természetesen nincs is semmi gondom. Még soha nem mondta ki nekem, hogy szeret, de érezteti, mindig ölel, csókol, és ha csinál valamit, gyakran mondja, hogy "ez csak a szeretetem jele". A romantikus pillanatokban én már annyira megmondanám neki, hogy SZERETLEK, de félek, hogy nem mondaná vissza, vagy ilyesmi :/ Én 18 vagyok, ő 19.
2012. aug. 14. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Az a gáz, hogy ezzel foglalkoztok. Ki mondja ki előszőr??? Mióta számítanak a szavak ennyit a szerelemben?
2012. aug. 14. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak szerintem fura, hogy együtt jártok, csókolóztok, miegymás, és közben nem meritek azt mondani, hogy szeretlek?

Nálam a kettő együtt van, akkor járok valakivel, akkor csókolózok valakivel, ha szeretem, nem?

Tudom, rosszul gondolom megint -.- De azért szerintem nem kéne feltétlen a hülye amerikai filmeket követni, abban filóznak három évet, miközben már totálisan mindent megcsináltak együtt, hogy na, de mi van, ha visszautasít? Mi lenne? Legalább tudom, hogy nem szeret, ergo fölöslegesen pazarlom az időmet vele.

2012. aug. 14. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

De azért a kezét ne a lány kérje meg...

2012. aug. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!