Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mennyire jön be a széles csípő?
Figyelt kérdés
Nekem az van és utálom :(
Attól félek, hogy ezért nem fogok tetszeni a fiúknak, mert a legtöbbnek a "tökéletes" testű lányok jönnek be.
Van olyan akinek az is tetszik?
2012. aug. 26. 16:08
1/18 anonim válasza:
Sok pasinak ez jön be, ne aggódj. :)
2/18 anonim válasza:
nekem is iszonyatosan széles sajnos...Én utálom.
3/18 anonim válasza:
Ne utáld.Rengetegen szeretjük a széles csípőt :D
4/18 anonim válasza:
a szeles csipo a termekenyseg jele
attol hogy jelenleg a 40kg os modelekket tolja a média
a tudatalattiban a ettol joval regebben munkalkodo evolucios izles azert megmaradt
szerintem minél komolyabban gondolja valaki a kapcsolatot esetleg mar a csaladlapitas is elkepzelheto annál inkáb a nőiesebb boket fogja preferalni a gyermeknek kinezo eretlen lanyok helyett
5/18 anonim válasza:
Persze, pláne ha egy jó fenék társul hozzá. Szeretem a széles csípőjű lányokat. 23/f
6/18 anonim válasza:
Én szeretem a széles csípőt...
22/f
7/18 A kérdező kommentje:
Esetleg linkelni tudnátok? :)
Mert itt ahogy olvasgattam, sokan a széleshez teljesen normált linkeltek.
2012. aug. 26. 16:21
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
kép nélkül nehéz, de biztos nem lenne kizáró ok ha az van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!