Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell nekem ezekért magyarázkodnom?
Figyelt kérdés
Miért nem bulizom, miért nem szeretek inni, miért vagyok vega, miért alakult úgy az életem, hogy nincsenek barátaim, miért nem fosom a szót, miért vagyok félénk meg visszahúzódó, miért nem szeretnék kavarni szinte idegenekkel vagy miért nem jutok el odáig, hogy meg is tegyem, milyen férfit szeretnék azt sem egyszerű leírni. Szeretek beszélgetni, de amikor már a 200. embernek kell elmondani ugyanezeket akkor már kicsit zavaró. Csak nyűg.
3 éve ismerkedem neten, élőben nem tudok hol, hogyan.
2012. aug. 25. 23:24
1/4 anonim válasza:
és ki mondta hogy ezért magyarázkodnod kell?
2/4 anonim válasza:
Írd le jegyzettömbbe és copy paste legközelebb.. amúgy meg ilyen ez az ismerkedés, te lehet, hogy ismered magad, de nyilván a másik nem ismer..!? Hány éves vagy amúgy?
3/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam már erre is, egyszer összeírom a sablonosabb ismerkedős kérdésekre a választ meg amiket szoktak kérdezni és kész.
2012. aug. 25. 23:48
4/4 anonim válasza:
Viccnek szántam, de jó :D Ha leírtad másold be nekem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!