Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok smároltatok már lánnyal? Fiúk mit gondoltok az ilyen dolgokról?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és már 3csajjal is csókolóztam.. egyszer se volt komoly.. vagy fogadásból vagy üvegezzés közben.. sok pasim volt már kb.30sráccal smároltam eddig.. és 15-18al jártam.. szerintetek amugy ezt lehet ezért biszexuálisnak nevezzni? és elitélitek az ilyet?2012. aug. 25. 14:48
11/12 anonim válasza:
smároltam már több csajjal is és mivel volt olyan hogy élveztem a dolgot sokáig biszexnek tartottam magam de ez 18éves koromig tartott utánna egyáltalán nem izgatott a dolog.mondhatni kinőttem a csajozást :)
egyébként 15 pasi tényleg sok de fiatal,ha most nem használod ki a lehetőségeket akkor mikor?! amugy a többi válaszolónak esetleg fáj ha a kérdező ribanc?! Nem a Ti életetek,nem kénne másokat leszólni főleg ismeretlenül,szerintem.
22/L
12/12 anonim válasza:
szerintem én már több lánnyal csókolóztam,mint fiúval.mert 3 fiúval,és vagy 6 lánnyal,persze fogadásból:D szerintem csak az a biszex,aki közben érez is valamit,vagy élvezi.hát,én nem élveztem,de muszáj volt.de ettől még nem vagyok biszex. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!