Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok erről az idézetről?
Jajj. Oda ne rohanjak. Pár dolgot nekem is fel kellett dolgoznom az általános után, mégis talpon vagyok. Ha a szülei/testvére purcant ki (megbocsássatok a kifejezésért) azt mondom oké, de jöjjön meg azért az esze. Minden mást meg fel lehet dolgozni.
F/16
Ne általánosíts!
Nekem meghalt anyukám mégsem vagyok ilyen..ilyen helyzetekben is talpon kell tudni maradni..Nem pedig eljárni minden buliban másik sráccal ágyban hemperegni..szánalmas...
A fájdalmat a szülei sírjánál fogja érezni, ha majd magára marad, ha a meló és a túlélés mellett emlékezni sem fog a bulikra és a fiúkra.
Minden tini szenved a szerelmi bánattól, pedig az jó érzés azokhoz képest, amik várnak rá az életben. Mert minden emberre ezek várnak. Az idézetben említett lány egy ribi és egy kis mértékben szellemi fogyatékos ember benyomását kelti. Gondolom, a családon belül is vannak problémák, jó eséllyel leányanya, drogos, alkoholista lesz. Barátok kizárva, az ilyen lányok nem ismerik a barátság fogalmát. Rossz tanuló, amit szégyell, de úgy tesz, mintha nem érdekelné.
Szóval rettentően negatív kép. :) Az idézet laza, odamondós akar lenni, pedig csak egy lelki nyomorékról ír. Ne használd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!